keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Punahilkka

Heeissan! Tultiin äsken Lappeenrantaan ja nyt on sitten loputkin kamat saatu tänne kaatopaikalle. Huomenna alkais koulu ja täytyy sanoa, että vähän jopa jänskättää. Tänään kuurattiin vanha kämppä edustuskuntoon ja syötiin Jompen kotona etanoita, ainiin ja käännyttiin Kotka-Lappeenranta -akselin puolessavälissä hakemaan mun porukoille jäänyttä meikkipussia :D Ehkä vähän liian diva mut ei voi mitään, nyt puhutaan kuitenkin mun jättimeikkipussista, jonka sisällä on ihanihan kaikki omistamani meikit


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Tän päivän asu ostettu ZarastaPs. Lappeenrantalaiset, kertokaa mulle mikä täällä on ns suosituin kirpputori? Mä meinaan ensviikolla ottaa pöydän jostain, mutten tiedä yhtään mistä!
Pps. Vastailen kommentteihin huomenna, nyt väsyttää aivan tolkuttomasti! Hyvää yötä :)


-Sara

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan keskustasta löytökirppis luulisin tai sit se prisman vieressä oleva mutta ei hajuakaan mikä sen nimi on, mutta ehkä kantsii viedä ihan keskustaan pöytä on n.20e/vko

Anonyymi kirjoitti...

mitä sun poikaystävä muuten lähti opiskelemaan sinne lappeenrantaa? vai onkse jossain töissä tjsp? :)

jasmii kirjoitti...

haaa siellä prisman vieressä on kaks hyvää kirpparia sinnnne vie kaikki ihanuudet ja kerro millon viet ni meen heti ostaa 8-D tiiäthän muuten missä prisma on? :D

Aio kirjoitti...

Lappeenrannasta ei oikeesti hyviä kirppiksiä löydy mut yks ns. parhaimpia lienee Eurokirppis, vai-mikähän-se-oli. Löytyy Prisman vierestä! :)

Emma kirjoitti...

Aivan ihana asu! Löysin blogisi vasta äskettäin, mutta jään ihmeessä seuraamaan! Tosi hieno tyyli ja kivasti kirjoitat myös.

Ann. kirjoitti...

beautiful red coat.

kisses.

Anonyymi kirjoitti...

where did you get your blogger layout? I really love your style, blog and outfits! keep going!

Anonyymi kirjoitti...

hei sitten, kun oot saanu sun "kaatopaikan" kuntoon, ni ois veryyy nice jos tekisit kämppä postauksen :) :)
hauskoja päiviä sinne :)

Noora kirjoitti...

Eurokirppis on paras :) Minulla itselläni oli pari kuukautta sitten pöytä siellä varsin hyvin tuloksin, eikä tavaroitakaan hävinnyt kuin yksi vaivainen euron t-paita. Sekin olisi voinut löytyä jostain muulta pöydältä mutta olin liian laiska etsimään :B mutta tosi hyvä hintalappu-systeemi siellä ja sitten hälyttimiä kuuluu myös pöydän vuokraan. Mutta kerro toki milloin pöydän vuokraat niin pääsen osingoille ;D

Anonyymi kirjoitti...

Eurokirppis prisman vieressä on paras, mut ei Lappeenrannassa oikeesti oo hyviä kirpputoreja :(
Muutitteko Palloon vai?
Hauskaa Lappeenrantailua <3

Anonyymi kirjoitti...

LAITA huuto.nettiin niin muillakin ku lappeenrantalaisilla on mahkuja!! :)

Anonyymi kirjoitti...

No eurokirppis on ehkä paras ja siistein. Se kansantori on ihan järkyttävän tunkkanen ja täynnä venäläisiä ostajia.

Anonyymi kirjoitti...

Jooo ei oo oikee kauhean hyviä kirppiksiä, mutta prisman vieres lienee paras:) olikse nyt kontti? Ite käyn enemmän Lauritsalassa ja muilla paikkakunnilla.

Anonyymi kirjoitti...

Prisman vieressä on kaks kirppistä ihan vierekkäin, mut just eilen kävin ja ei siellä oo yhtään mitään, yleensä. Mut toki kannattaa välil käyä kattelemassa. Keskustassa on myös valtakadulla(elokuvateattereiden lähellä) Lucky Monkies-baarin vieressä löytökirppis(?).

Anonyymi kirjoitti...

kerroha sitte ku oot varannu pöydän ja mistä! :) hyvä blogi sulla muuten.

Anonyymi kirjoitti...

Joo eurokirppis on hyvä, prisman vieressä tosiaan :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat vaatteet ! Olen uusi lukija ja
aijon alkaa seuraamaan blogiasti :) !

Anonyymi kirjoitti...

Jeii, vähä meen sitte kyllä ostamaan, paitsi että minkä kokosia vaatteita sulla on? :D Kuitenki liian pieniä. :( No asusteita sitten..

satine kirjoitti...

kannattaa viedä eurokirppikselle !

Anonyymi kirjoitti...

HEI OOTKO TIETOINEN ETTÄ IRC-GALLERIASSA NICKILLÄ EssiSaysNAM NIIN SILLÄ ON SUN KUVIA TÄÄLTÄ BLOGISTA KUVINAAN JA MUSTA TUNTUU ETTÄ TÄÄ KÄYTTÄJÄ EI OLE SINÄ ?!

noona kirjoitti...

ihana toi takki :)

Anonyymi kirjoitti...

Muutamia vuosia sitten ainakin tuo jo mainittu Prisman lähellä oleva kirppis oli aika suosittu.

Anonyymi kirjoitti...

ihanan värinen tukka:) millä väreillä oot värjännyt?

Anonyymi kirjoitti...

joo eurokirppis prisman lähellä, suosittelen ! :)

Lrantalainen S kirjoitti...

Eurokirppis ehdottomasti! Olen pitänyt siellä itse pöytää muutaman kerran ja ihan hyvin tullut rahaa. Jos on jotain kalliimpaa niin vuokraan kuuluu 5 varashälytintä. Mielestäni kommentti "sielä ei löydä koskaan mitään" on aika vieras, koska olen ostanut kivoja nahkakenkiä ja saappaita + esim. kaulaliinoja sieltä. Ehkä riippuu sitten mausta tai siitä kuinka usein käy, että löytääkö sieltä mitään vai ei. Mielestäni kokeilemisen arvonen! :)

werdy kirjoitti...

Itsellä on tällä hetkellä Eurokirppiksellä pöytä ja en todellakaan veisi mihinkään muuhun LPR:n kirppikselle myyntiin mitään (kokemusta on).

Anonyymi kirjoitti...

piti tulla sanomaan vaan että tykkään ihan sairaasti tosta sun tukasta! : D se on ihana ha : D!!

elisaveta kirjoitti...

Aika hyvin olikin kertoiltu täällä jo nää Lappeen parhaat kirpparit:) Tosiaan Eurokirppikselta, Kansantorilta ja Kontista löytyy aina joskus jotakiii, kätevä kun ovat kaikki siinä vierekkäin!

Ollaan muuten samassa koulussa, en eka tunnistanu sinuu siellä vaikka oonkin Labels or love- ajoista alkaen lueskellut aikaajoin siun juttuja :D