sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Flunssa

Juhuu. Sekosin varmaan niin pahasti perjantaista hohtokeilausvoitosta, että sain yskän ja tukkoisen nenän :D Lauantai sisälsi nenäliinojen lisäksi luiden opettelua latinaksi, pari työhakemusta, kouluesseitä, Greyn anatomiaa, joulusta jääneitä suklaakonvehteja ja popcornia.... Käytännössä en poistunut tosta sohvanurkkauksesta koko päivänä. Okei sitte, sama linja jatkuu tänäänkin, paitsi olo on jo normaali. Kohta me lähdetään kyllä salille.T.Sara

10 kommenttia:

Annaa kirjoitti...

toi sohva näyttää ihanan houkuttelevalta, tekis mieli käpertyä sinne päikkäreille :)

Aino kirjoitti...

Hei! Paljonko se sinun punainen Haglöfsin takki maksoi? (:

Anonyymi kirjoitti...

Itse en kyllä muuta tekisi kuin makoilisin sohvalla, jos tuollainen sohva olisi! Ihana.

Sara kirjoitti...

Annaa, hehe sitähän täs on tehty!!

Aino, ei mitää hajua, sain joululahjaksi joskus. Veikkaan, että siinä 150-200e paikkeilla!

Anonyymi, hehe :)

Kiira kirjoitti...

oi, mä voisin ihan vapaaehtosesti sairastua jos vaan pääsisin lepäämään tollaselle sohvalle! ;)

Anna N kirjoitti...

No en ole sitten ainoa pikku-flunssanen, kurkku on kipeä ja harmitti eilen salilla kun vaan en jaksanut normaalisuoritusta. Löhöily olis aivan ihanaa, valitettavasti vaan työviikko from hell takana, 70h täyttyy tän päivän aikana.. eli vaan kerran salilla. Ärsyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Saataskohan me jotain asuntopostausta?? :) Millaset pääsykokeet lappeenrantaan on? Oliko vaikea päästä? Kiitos vastauksesta :)

Anonyymi kirjoitti...

opiskeletko/pyritkö lääkikseen?:)

Laura kirjoitti...

Miten olet saanut blogillesi niin paljon lukijoita? Ja kuinka nopeasti sen jälkeen, kun sinä ja Janni perustitte Labels Or Loven, teille tuli lukijoita? Ja mitä hyvä blogi (ei siis muotiblogi vaan blogi) sisältää? Että voisitko opastaa meitä miten me kaikki tumpelot saisimme blogimme niin hyväksi, että joku sitä haluaisi lukea? :) Minulla esimerkiksi on ongelmia, koska en tiedä, mitkä asiat houkuttelisivat/kiinnostaisivat lukijoita? :)

Catwalk kirjoitti...

ää mun taas tekis mieli oikein painautua sohvan nurkkaan lämpimän täkin kanssa (== koko vkl vaan huidellut menemään kaupungilla:(