torstai 7. tammikuuta 2010

Kesäkuntoon 2010 -who's with me???!!

Nyt on kolmisen viikkoa lepäilty saitsulla lääkkeitä napsien ja pikkuhiljaa alkaa riittämään. Kuinka puuduttavaa on kieltää urheiluhullulta liikunnan harrastaminen kolmeksi viikoksi! Noh se kielto vihdoin ja viimein kumottiin -mä hyvästelen N Y T nyt mun lonkkatulehdukset sunmuut ja alotan kesäkunto-operaation! Perinteinen linja on aina ollut se, että sillon kun toppatakit vaihtuu kesämekkoihin niin pitäisi olla jonkunnäköisessä kunnossa, muulloin ei ole niin vaarallista :D Nyt pitäisi hankkia salikortti ja kaivaa homeiset ja pölyiset ja hämähäkinverkkoiset lenkkarit esiin. Olisko lappeenrantalaisilla suositella mulle jotain edullista/kivaa kuntosalia keskustan tuntumasta kun oon taas niin ulapalla näistä jutuista? Eka viikko pitää vetää kyllä toosi iisisti tän lonkan kanssa, mutta kyllä tää tästä vielä lähtee :)



Alla toivonmukaan kuntoiluun innostavia kesäkuvia (koitan tsempata myös itseäni) :D


Blogissa alkaa esiintymään jatkossa taas liikunta-aiheisia juttuja ja postausehdotuksia niihin liittyen otetaan vastaan!



Nyt kysymys kuuluu kuinka moni lähtee mukaan kesäkunto-operaatioon? 




-Sara

114 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minä haluun kans kesäkunto operaatioon, mut mulla nuo operaatiot kestää melkein aina sen viikon ja sit unohtuu ;(

jos nyt yrittäisin skarpata! :)

ps. tosi ihanianuo kesäkuvat! tosi hyväs kunnos oot ollut ja varmasti oot nytkin :)

Sara kirjoitti...

Anonyymi, jess ensimmäinen mukana! Tarkotus on että tsempataan toinen toisiamme ;) JA mun tänhetkinen kunto on lähes huolesuttava!!

Lis kirjoitti...

Minäminäminä :) Kävin just tänään ostamassa jumppakortin tohon 1,5km päässä olevaan jumppapaikkaan (se ei siis oo kuntosali, vaan sellanen voimisteluseura, joka pitää jumppia niin kuin taviskuntosalilla yleensä pidetään). Eli nyt on pakko tsempata, ei oo mitään tekosyitä olla liikkumatta.. Messissä ollaan siis :))

Johanna kirjoitti...

huhhu mitkä vatsalihakset ! :D

Anonyymi kirjoitti...

mäkin haluun :)
olis kiva jos laittaisit kaikki treeni/liikuntakalentereita tänne :)

Anonyymi kirjoitti...

mukana! jos se sisältäis myös hyvä ruokavalion :D

Janni kirjoitti...

Im with yoooouuuu<3

Janni kirjoitti...

JA sun tän hetkinen kuntohan onkii varmaan tooosi huolestuttava:D

Lotta kirjoitti...

mukana kans, niinku joka kesä... :D en vaan ikinä oo päässy tollaseen kuntoon!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ainakin tarvittais tsemppausta! :D Aktiivinen urheilu-ura loppui noin vuosi sitten ja rapakunnossa ollaan tällä hetkellä, oops.

Noi onkin kyllä aika mahtavia kuvia, että vielä jos geenit vaihdetaan niin kesäkunto ois täälläkin satavarma ::)

-A

Anonyymi kirjoitti...

Mukana ollaan ;) Lpr keskustassa ei mitään kovin kummosia saleja toooosiaankaan ole, suosittelen menemään huhtariin ( n.2km keskustasta) http://www.liikuntakeskus.com/ !! ! ! ! !

mínni kirjoitti...

heippa, kun sä tiedät noi paljon liikunnasta ja muusta, niin jos meitäkesäkuntoon 2010 haluavia on monta niin ois kiva jos voisit antaa joitain hyviä liikuntaan ja ruokaan liittyviä vinkkejä tai sitten vaikka joku vaihtoehtoinen kesäkuntoon ohjelma :) Ja sitten kesän häämöttäessä lukijat voisi kertoa miten ohjelma on toiminut :)
En nyt siis kannusta kaikkia laihduttamaan mutta sitä kuntoa voi aina parantaa!
Olis vaikka kiva et olis vaikka kolme ohjelmaa: Laihduttajalle, Kuntoaan nostavalle ja Kiinteytystä haluavalle :)

Tää on siis vaan ehdotus kun ei ainakaan tällänen tallaaja tiedä niin paljoa liikunnasta eikä varaakaan personal trainereihin tai muuta :(

Tykkään sun blogistas ! :) Hyvää kevään odotusta <3

Anonyymi kirjoitti...

Mukana myös! Toivottavasti tällä kertaa jaksaisin pitää myös kuntoa yllä sillä viime kerralla hyvin alkaneen kesäkuntoon-operaation jälkeen lenkkeily jäi täysin ja sen kyllä huomasi! :D

Onko sulta tulossa postausta Kisakalliosta missään vaiheessa? Olen itsekin kiinnostunut paikasta ja olisi kiva kuulla kokemuksia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Keskustassa on vastä äsken uudistettu Syke gym, joka on hieman halvempi kaiketi kuin huhtiniemessä oleva liikuntakeskus.Ite oon tykänny tosi paljon käydä huhtarissa;siistit,isot tilat ja hyvät vetäjät. Opiskelijana saan vielä alennukset päälle.
Wuhuu,kesäkunto here we come!

Anonyymi kirjoitti...

Joo oon todellaki messis! :D Haha, voisit kirjottaa meille tänne treeniohjelman, mitä iteki noudtatat :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu toinen mukaan!

Viime kesänä olin paljon paremmassa kunnossa. Tammikuussa 09 aloitin liikunnan harrastamisen ja rupesin syömään terveellisemmin. Kilot karisi pois, mutta jostain syystä syksyllä kun aloitin opiskelun yliopistossa putosi liikunta pois ja epäterveelliset ruuat tekivät paluun.

18. päivä jatkuu opiskelu ja päätin liittyä yliopiston kuntosaliin joka maksaa vain 85e/vuosi. Monena päivänä alkaa luennot vasta aika myöhään joten otan tavaksi mennä aamulla salille ennen mitään muuta.

Noin 3 kiloa kun putoaisi niin olisin niissä mitoissa mitä olin noin 4 kuukautta sitten. Tavoitteena kuitenkin pudottaa yhteensä 6 kiloa seuraavan puolen vuoden sisällä.

marru kirjoitti...

MUKANA! hitsi sentää ain oon myös rakastanu liikuntaa mut viime aikoina ihan järjettömän laiskaks tullu, huhhu! tuntuu et syö vaan :S ah miten ihanii kesäkuvii, tulispa kesä jo tai pääsis johki lämpöön!! <3 :)

Maano kirjoitti...

Oih kuinka ihania kuvia :) Olisinpa itekki tossa kunnossa,mutta oon kans mukana!

Sirpale kirjoitti...

Mukana ollaan:)

Anonyymi kirjoitti...

minä oon myös mukana! lähes jokavuotinen operaatiohan toi mulle on, mut silti en oo kertaakaan päässyt edes siedettävään rantakuntoon :D tänä vuonna aion kyllä onnistua!

Anonyymi kirjoitti...

määki oon messissä! sulla on mahtavassa kunnossa kroppa! :)

Helene kirjoitti...

Mäkin tahdon tollasen kropan!! Eli mukaan :D

Tosi kiva et alkaa tulee taas liikunta juttuja. Ne inspaa itteä niin hyvin liikkeelle ja saa tosi hyviä vinkkejä :)

Oon ihan innoissani jo :P

Adita kirjoitti...

Voi vitsit kuinka ihania kesäkuvia! Ja todellakin täälläkin ollaan ryhtymässä kuntoilemaan taas kohti kesäkuntoon. Ja tosi kiva, että täällä blogissakin alkaa näkymään urheilu-aiheisia juttuja motivoimaan meitä muitakin:)

!sini kirjoitti...

I'm in !
Olis kiva saada vähän kuriin noita ruokailutottumuksiakin, joten siitäki voisit vääntää jotain postausta. Mä niin odotan että pakkanen laskee, tossa säässä ei hirveesti halua lähtee juoksulenkille :(

Elena kirjoitti...

Mä lähden ainakin messiin!
Lenkillä oon khyl käynyt ahkeraan koko talven, mutta tohon ruokapuoleen olis syytä tehdä suuria leikkauksia :D

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kans tarkoitus aloittaa tehokas treeni joulutauon ja sairastelujen jälkeen. Sellainen postaus olis jees, jossa esim. viikon ajalta olisit kirjannut ylös sun liikkumiset, lenkit ja mitä teet salilla?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minä liityn mukaan :) oon alottanu prosessin jo pari kuukautta sitten ja into pysyy edelleen, toivotaa että ihan loppuun asti!

Miten kaipaankaan kesää kun katto nuo kuvat, pakkaset sais häipyä jo muualle. :S

Hanna kirjoitti...

I´m with ya! :) Tuota syömispuolta pitäisi itse ainakin tarkkailla enemmän. Sulta toivoisin postausta omista ruokatottumuksistasi ja siitä miten syöt jotta pääset (ja pysyt) tuollaisessa kunnossa kuin noissa kesäkuvissa..whoaa!

P.S: Lohisalaatti on jo tuttu juttu ;)

nelli kirjoitti...

ihania kuvia! ja täällä myös yks ilmottautuu mukaan! :) päivittele sitte jooko meille edistymistä ja fiiliksiä? <:

btw mistä toi ekan kuvan Niken toppi on ostettu? aivan ihana!<3

Anonyymi kirjoitti...

Messissä ! Sekä hää- että kesäkuntoon raaoilla lenkeillä ja suomalaisella sisulla ja raudalla <3 aiheesta motivoivia postauksia odotellessa, morsian :)

taina kirjoitti...

hei mä lähden kyllä kans mukaan!(: ollu nyt 2kk kielto liikunnasta hartia/selkävaivojen vuoks, ja tiukkaa on tehny etten oo menny niksauttaan niskaani vielä pahempaan kuntoon pumppitunnille:D himo siis on kova! ihanaa ois, jos tekisit jotain inspiroivia postauksia (nuo kuvat toimii kyllä kans!!). blogisi on tosi kiva, mukavaa kevättä!(:

Lauriina kirjoitti...

Mukana ollaan! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin oon mukana ! :) Haluun samanlaisen kropan kuin sulla !!

Anonyymi kirjoitti...

mie kanssa mukana! miten tollaset vatsalihakset saa??? siis paljon vissiin juoksemista ja rankkaa treeniä? kerro siitä vaikka enemmän:)

Ps. Ladyline on kiva paikka, suosittelen! luksusta:)

Jenah kirjoitti...

täällä ilmoittautuu yksi joka lähtee mukaan! :) piti aloittaa oma projekti maanantaina, mut enkö vaan saanut kamalan flunssan :/ nyt sit ootellaan et parannutaan tästä ja sit alkaa heti!

haluun tollasen kropan ku sulla! ihan täydellinen :)

noona kirjoitti...

täällä ollaan kans messissä! hitto mitkä vatsalihakset sulla noissa kuvissa, mä haluun kans :D

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko pitää esim. sun treeni ja ruokapäiväkirjaa vaikka edes parin viikon ajan täällä? : ) t.kuntoilija

Anonyymi kirjoitti...

Sait noitten kuvien avulla mut inspiroitumaan. Im with you! Maanantaina alkaa kuntokuuri ja tavoitteena ois päästä yhtä hyvään kesäkuntoon ku sä oot noissa kuvissa! Aika paljon itsekuria kyllä tarvitsee!(:

ja ps. sulla on ihana tyyli ja kirjotat hienosti blogiasi! Luen joka päivä, joten keep the good work going girl :)

Saara kirjoitti...

Täällä ollaan myös mukana! :>

kaisa kirjoitti...

Voisitko laittaa tänne kuvat ennen ja jälkeen tämän operaation? Olisi kiva nähdä kuva siitä muutoksesta :)Ja mukana ollaan!

Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin Lappeenrannassa asuessani Kunto-Ladyssa :) ei kyllä halvimmasta päästä mutta oli kyl hyvä sali, suosittelen! :)
-Tiia-

Anonyymi kirjoitti...

Sori, mutta tää postaus masensi. Jotenkin vain ärsyttää, kun hihkut kesäkuntoon-tulemisesta, kun niiin olet jo sitä! Ehkä nuista kuvista tulee itselle motivaatiota, mutta toisaalta paistaa jotenkin sellainen "ai saako tätä muka vielä enempää kesäkuntoon"-fiilis.

Mutta. Muuten blogisi on yks kivoimmista, kun kirjoittelet ja KUVITAT kaikista aiheista. Eli ei pliis välttis enempää niitä liikuntapostauksiakaan. Motivaatiokuvia meille muille voit kyllä laittaa;)

Laura kirjoitti...

Messissä! :)

mepa kirjoitti...

Juu mukana ollaan. Komppailen myös minniä noiden postausehdotuksien suhteen. Olisi kiva saada erilaisia vinkkejä ja samalla vaikka sun liikuntapäiväkirjaa. Ihan ymmärettävää jos et halua pitää ruokapäiväkirjaa, mutta jotkus ruokavinkit olisivat silti kivoja.

itselle tulee penikkatauti tosi helposti ja sen myötä en oikein viitsi enää lenkkeillä kun se tulee aina takaisin parin juoksukerran jälkeen. On käyty fysioterapeutilla ja kokeiltu erilaisia kenkiä ja kevyttä hölkkää ja kävelyä. Kävely sujuu, mutta ideoita liikkumiseen olisi kiva saada :) Mielettömän kiva blogi ja tykkään erityisesti liikuntapostauksista.

äl kirjoitti...

Kiinteytys- ja kunnonnostovinkkejä kaipailisin todella kipeästi!

Että mukana ollaan.. (Kattoo nyt vaan, että kuinka kauan, kun mun luonne on vähän tällänen, että saan jonkun idean ja kuitenkin luovun siitä parin viikon päästä) :D

Minkä koulun muuten aloitit, Sara? :)

llaura kirjoitti...

mä voin tulla mukaan kans :D mulla yleensä se into vaan lopahtaa helmikuuhun mennessä, mutta saiskohan sitä tänä vuonna inspiroitua itsensä paremmin?? ois huippua kerrankin kunnolla onnistua :D noista sun kesäkuvista saa kyllä hyvin inspiraatiota ;> !

emmi kirjoitti...

Mukana!!

Anonyymi kirjoitti...

Mukana Ollaan!!
Oon onnistunut pudottaan viime keväästä 13 kg,mutta nytten olisi kiva saada kropasta tikistettyä viimeset löysät ja lisätä LIHASTA;)
Kiva kun aloit taas pitään blogia..oot suloinen pakkaus!
Ja liikunta aiheiset jutut ois tosiaan kivoja...
T:Heidi.

Katri kirjoitti...

Mukana! Mun mielestä olis erityisesti kiva saada vinkkejä ruokavalion keventämiseen. Itellä ois tavoitteena nimenomaan painon pudottaminen ja vaikka oonkin treenaillu ahkerasti viime aikoina niin syömisissä olis vielä parantamisen varaa.

Veikkaan kyllä että vaikka mitä tekisin ni en ikinä näyttäis bikineissä samanlaiselta kun sä :D

Minelle kirjoitti...

ää miten oot noin ihanan ruskea?? oon mielettömän kade.. :( :D

niinn ja yksi himourheilija messissä! tuollasen vatsan ku löytäis;)

Anonyymi kirjoitti...

Lappeenrannassa lady line, syke ja huhtiniemen kuntokeskus:)! Käy kokeilemassa kaikkia ja valkkaa paras:) tosin urheilutalollakin kuntosali,mutta jotenkin pieni ja ei-niin-viihtysä!

Irina kirjoitti...

mäki oon ehdottomasti mukana:D ja tänään alkaa kuntoilu taas!

Sallamaari kirjoitti...

Minäminä!! Mä oon jo alottanut terveellisen elämäni tollain ruuan suhteen.. :D Viimistään ens viikolla mennään hakeen salikortit ja sit alkaa kunnolla! : )))

ex-lappeelainen kirjoitti...

Lehmus on erittäin edullinen ja symppis sali ihan Lappeen keskustassa. Ite tykkäsin kovasti käydä, kun vielä siellä asustin. Lisäksi ohjaajat on tosi mukavia ja henkilökunta tosi asiantuntevaa.

http://www.lehmus.fi/

sansu kirjoitti...

Mä lähden mukaan, tosin en kylläkään millekään dieeteille tms rupea, vaan kesäkunnolla tarkoitan fyysistä suorituskykyä:) Kesän alussa pitäisi nimittäin saavuttaa puolimaratonaika 1.40 ja elokuussa juosta eka maraton. Onko sulla millaisia urheilullisia ja/tai ulkonäöllisiä tavoiteitteita?

jaaasmin kirjoitti...

i'm in!
kuvien perusteella oot oiva henkilö neuvomaan hyviä vatsalihasliikkeitä, eli vatsatreenipostaus ois kiva. :)

Hetta kirjoitti...

Mun pitäis kanssa lähtee kanssa mukaa. Kunto ihan nollassa ja lihaksia ei enää näykkää (vaikka koulussa pidetyn kuntotestin mukaa niitä pitiäis olla).

Kiinnostais kuulla muuten meikkauksesta ja urheilusta? Tyhmää vai ei? Millasen meikin kanssa voi urheila niin että se on iholle terveelliista?

mimmu kirjoitti...

Mukana ollaan! Oonki alottanu jo ;D Ihanaa jos tänne todella tulee liikunta juttuja ja muuta semmosta!:) Sähän oot ihan liikunnan ammattilainenki vielä;>
Ois taas kiva kuulla mitä kuuntelet urheillessa, jos ne biisit olisi vaikka muuttuneet viime kerrasta:)

Anonyymi kirjoitti...

Enemmän kuin noita liikunta ja ruokapäiväkirjoja, toivon ihan kuvia ja mietteitä sun treeneistä ja liikkeistä mitä teet. Kunnon inspiraatio postauksia mistä sais puhtia oman ryllykän poistamiseen!:D

sindu kirjoitti...

Ja ihan varmasti ollaan mukana! Iiiiihania kesäkuvia.

mia kirjoitti...

postauksena vois olla mun mielestä joku hyvä ilta treeni kotona jonka avulla laihtuis :)) on venähtäny toi maha vähän eikä oikee huvita mennä millekkään tunnille ni olis kiva rehkiä kotosalla :):)

Anonyymi kirjoitti...

AAAAAAA oot kauheen laihalaiha ja lihaksikas ja lihaksikas ja voi ei oot nätti :-o ! Oispa se mullekki noin helppoa käydä salilla tosta vaan,, mut mul on 5-6 kertaa viikossa menoa, joten sitä yhtä vapaapäivää en tosiaankaan kuluttais urheiluun D:

Jasmina kirjoitti...

Mä oon ainaki iha satasella messis! :D Mun kesäkunto-operaatio lähti heti uv: n jälke käyntii ja ihan varmasti jatkuukin! Mä ainaki haluan olla kunnos kesällä ja kiva ostella kesävaatteit ja kaikkea, ku ei ahdista oma peilikuva ;)

Lenkkeilyä, salilla käyntiä ja ohjattuja tunteja salilla myös.. Ja syödä vähemmän, ku kuluttaa. Siinä mun tapa, yksinkertanen. Mutta eikai se sen kummempaa ole :D

Anonyymi kirjoitti...

KAIKKI ILMIANTAA IRC-GALLERIASTA NICKIN EssiSaysNAM SILLÄ ON SARAN KUVIA OMINAAN!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Joo kuule sun kuntos onkin varmaan tosi huolestuttava :D Pakko sanoa, että sulla on kyllä upea kroppa! Olispa itelläki...

Miia kirjoitti...

mukana ollaan :)! kiva saada liikunta postauksia näi jatkossa :) ja joo kerro ihmeessä kunka usein/mitä treenaat ja terveellisiä ruokavinkkejä olis kiva saada :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin mukana! jos viittisit laittaa että mitä teet ja kuinka paljon ja ruokavalioo kanssa:D Itse tanssin monta kertaa viikossa mutta kesäkuntoon ois niiin huippu päästä! (ees kerran elämässä :D)Mulla meinaan aina unohtuu nämä kuntoilut :(

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaaaaa, I'm in! noi kuvat todellakin inspiroi, oot tossa vikassakin tosi hyvässä kunnossa. mulla on just se että innostus kestää ehkä viikon, varsinkin tällasilla -30 pakkasilla ei lenkki hirveesti houkuta :-D mut tällaset inspiroivat postaukset on tosi hyviä! sit ois kivaa jos tekisit tänne oman viikon liikuntaohjelmas, ja vaikka myös sen miten syöt. ja kaikki perus salillakänytikuvatkin innostaa, oikeesti! :D

Anonyymi kirjoitti...

nice body..

Nelly kirjoitti...

Sun kroppas näyttää niin hyvältä et pakko munki on kai täs alkaa jotain tekee ennen kesää:)

Ja vielä minniä lainaten: "Olis vaikka kiva et olis vaikka kolme ohjelmaa: Laihduttajalle, Kuntoaan nostavalle ja Kiinteytystä haluavalle :)"

LiiSa kirjoitti...

Mukana ollaan!
Oiskohan sulla takataskussa jotain terveellisiä, helppoja ja halpoja ruokareseptejä? Niitä ois kiva kuulla. Itse en osaa tehdä oikein mitään kasvisruokia, vaan aina on mukana jotain lihaakin. Ei sillä etteikö vähärasvainen kana olisi terveellistä sekin, mutta kasviksia pitäisi saada huomattavasti enemmän mun ruokavalioon. :D

Anonyymi kirjoitti...

Aiotko tehä uudesta asunnosta esittelypostausta?:)
Ja vaikka Lappeenrannasta muutenkin et miten oot sopeutunut..

Piia kirjoitti...

Mä olen ehdottamasti mukana!
Aivan järkyttävän ihania kuvia ja kyllä mullekkin kelpaisi tollanen kroppa:).

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi että sulla on hyvä kroppa. Ite oon ihan normaalipainonen yms, mut haluisin vähän kiinteyttää, sekä vatsaa ja jenkkiksiä pois! En liiku oikeestaan ollenkaan tällä hetkellä ja syönkin miten sattuu :s Tosin nyt uuden vuoden kunniaks lupasin itelleni vähän edes vähentää herkkuja.
Mut sellaset postaukset olis kivoja, missä neuvottais ihan alottelijoille miten menetellä, ja mitä kaikkea vois tehä ihan kotona, ilman saleja sun muita jumppia.
Ja ruuasta kans juttua!

Anonyymi kirjoitti...

liikunta- ja ruokapäiväkirjat esim.viikon tai mieluummin useamman ajalta olis tosi kivoja :) samallahan edesauttaisit myös omaa projektiasi,itse ainakin olen huomannut että harjoituspäiväkirjan täyttäminen auttaa ja ei loppujen lopuksi ole kova homma kun joka treenin jälkeen kirjoittaa mitä on tehnyt yms.tulee seurattua omaa liikkumista hyvin ;) hyvä että tällänenki blogi on,jos sais itellekki sit liikunta intoa taas :))

Anonyymi kirjoitti...

Lappeenrannan Huhtarin liikkakeskus on kyllä ihana paikka, tosin hieman kaukana keskustasta mutta tulee samalla lenkki jos ei raaski bussiin laittaa rahaa. :D En tiiä missä asut, mutta jos oot siinä Prisman lähellä niin siitä on kyllä lyhyt matka! :)

anna kirjoitti...

Mukana mennään! Vauvakilot ja massu saa kadota, vaikka täytyykin ehkä vähän rauhallisemmin ottaa. Sun kesäkuvat antoi kyllä hurjasti inspiraatiota, vaikka itse en enää lapsen saannin jälkeen tule sellaisia tuloksia saamaan :)

Minna kirjoitti...

MUKANA :D

Anonyymi kirjoitti...

Taatusti ollaan mukana!!!:DSe olis toosi mukavaa,jos laittaisin vaikka viikon verran,että miten liikut ja syöt.Ja muute onnea uuteen kotiin! (:

Anonyymi kirjoitti...

Jes! Urkkajuttuja, pliis! =) Ja ruokajuttuja myös! Kiva kun alotit oman blogin. =)

hellow kirjoitti...

mistä on se sun ihana vaalean harmaa(?) lyhytlahkeinen/hihainen jumpsuit?? se on upea...<3

tinja kirjoitti...

Liikunta-aiheisia postauksia lukisin minäkin mielelläni. Itse vierastan kovin tuota "kesäkunto-ajatusta", koska eikös ole tärkeää liikkua aktiivisesti ja syödä terveellisesti vuoden ympäri eikä niin että joka talvi alkaa ns. uudestaan laihis.

Postausideoita:
- sun salitreenit: mitä liikkeitä teet, millaisia sarjoja, miten usein käyt ja teetkö esim. jonain päivänä ylä ja toisena alavartaloa
- hyviä biisejä salille ja lenkille
-postaa ruokapäiväkirjaasi

viivianniina kirjoitti...

jee kiva kuulla että liikunta-aiheisia juttuja tulossa taas. nuo kuvat oli kyllä ainakin itselle motivoivia! :D eli mukana olen minäkin :)

Anonyymi kirjoitti...

ah noi sun vatsalihakset !<3mäki haluun tommoset !

Lilja kirjoitti...

oi vitsi mis kunnos oot tai ainaki olit ;DDDD no ei! oisin ehdottomasti mukaa, mutku oon nii huono kuntoilija! mitä oot tehny noitte lihaksie etee? :o

nora kirjoitti...

mä oon mukana todellakin (:

LaaauraJennaElliNooraAlexandraCamilla kirjoitti...

jooo meikä on mukan! :D
ja minä näin vanhana lappeerantalaisena sanoisin että tuut mun kanssa huhtariin! syke gym on kans ihan jees, mut huhtari on isompi ja siel menee PALJON enemmän jumppia!

Anonyymi kirjoitti...

Miten aiot kesäkuntoon, tee siitä joku postaus, u know? että mitä aiot tehä ja näin suunnitelmia tänne yms ja vinkkejä meille=)

Anonyymi kirjoitti...

Esittele sun urheiluvaatteet !!

Annika kirjoitti...

i'm in :)

Anonyymi kirjoitti...

todellaki mukana! ja sä oot kyl nin peipe noitte kesäkuvies kans (ja siis muutenkin tietty) (:

Anonyymi kirjoitti...

mukana ollaan :)

Anna N kirjoitti...

No mukana! Aika hyvin kävin syksyn salilla, mutta sitten tuli lomamatka, flunssa, vatsatauti ja joulukiireeti peräkkäin.. Nyt ei oo flunssaa ja paha toimistojumitus koko kropassa, niin joo, salille ja huomenna :-)

Mullakin oli aika hyvä kesäkunto, mutta hiljaa hiipien on tullut +3 kiloa..

Mahtavan inspiroivat vatsalihakset ;-)

Anonyymi kirjoitti...

mukana! (:

lillis. kirjoitti...

Mukana ollaan! :) tää oli tosi hyvä ajatus. Ihanan innostavia kuvia 8)

Anonyymi kirjoitti...

messissä ollaan!! noi vatsalihakset,miten sellaset oikeen saa..?oon niin kade! :D

Emmi kirjoitti...

I'm in ! =)

Anonyymi kirjoitti...

tuo vatsa tänne kiitos!

pami kirjoitti...

EHDOTTOMASTI MESSISSÄ!

Mun täytyy sanoo sulle Sara kiitos! Sun urheiluinto motivoi myös mua liikkumaan ja sun juttujas lueskellessa tajusin itekin olevani hyvin kiinnostunut liikunnan ohjauksesta ja muista liikunnallisista aloista. Voisitko tehdä postauksen sun opiskelupaikoista? Sekä viime syksyinen että nyt alkanut kiinnostaa kovasti :) Oliko muuten sinne LOP-koulutukseen vaikea päästä?

Kiitos vielä ihanasta blogista ja kiva kun taas ehdit ahkerammin kirjoitella ;)

Anonyymi kirjoitti...

MINÄ! tavoitteena samanlaine massu ku sulla :)

Anonyymi kirjoitti...

mukana todellakin! <:

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti olen mukana jos saan edes lähellekään samanlaisen vartalon kuin sinulla on. WOW! -Mia-

Anonyymi kirjoitti...

Jos ite asuisin ihan keskustassa niin huhtarissa käydessä vois vaikka juosta sinne alkulämmittelyks! tilat on hyvät, laitteet suht uudet ja jumppia paljon!

Mari kirjoitti...

Mä oon automaattisesti mukana, kun tarkotuksena on laihtua ja tää projekti ny on ollu vireillä jo jonkun aikaa.

Mukava alkaa lukemaan jonkun muunkin liikunta-aiheisia juttuja ku tuntuu, että viljelen niitä omaan blogiini vähän turhan tiheään..

Sofia kirjoitti...

herran jestas apua millaset VATSALIHAKSET sulla on! oot kyl viime kesän ainaki ollu ihan mahtikunnossa. tahtoo samanlaisen massun :-)

Inssu kirjoitti...

Millaisia liikkeitä teet salilla takareisille ja pepulle ja kuinka paljon yhtenä salikertana? Tuo maha on kyl aika kadehdittava ;) Menikö kauan ennen kuin alkoi sikspäk ilmestymään? Teetkö vatsalihaksia joka päivä, kuinka monta mitäkin (suorat, vinot)?

Kokeilin vatsalihasliikkeitä tuolla jumppapallolla ja sata tehtyäni tunsin sen liikkeen jotenkin erillä lailla. Kun olin tehny 20 niin ei olis millään jaksanu jatkaa, kun tuolla tekeminen on niin rankkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Lappeenrannasta löytyy kyllä erittäin mahtava kuntosali, mutta kovin halvalla ei.
Lappeenrannan keskustan Divan vierestä löytyy kuntosali Ladyline, joka on täydellinen! Hintaan kuuluu solarium, hierontatuolit, kaikki tunnit, saliohjaus, henk.kohtainen kunto-ohjelma kuntosali ja tässä kuussa valmistuu ho&relax studio jonne tulee ainakin hot jooga :) Itse tykkään käydä tosi paljon kyseisellä salilla, koska siellä käy vain naisia ja todella monipuoliset laitteet. Muuten lappeenrannasta ei löydy järin hyviä saleja keskustasta, kun platiniumkin muutti pois, huhtiniemi on myös hyvä, muttei vedä vertoja ladylinelle.
Pakko sanoa, että sulla on ihana tyyli ja kivat vaatteet ! Missä päin lappeenrantaa sä asut? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikista parhaimmalta on lappeenrannan saleista tuntunu toi Ladyline. Syke iha perus, sit huhtiniemi hyvä, mutta sinne on vähän hankala ajanvaraus, ei sijaitse keskustassa ja keskustasta sinne bussi maksaa 3e. Syke oli vähän vaiheessa, kun on niin uusi. Ladyline on ihan luksuspaikka ja ei ajanvarausta, ja vielä kun tykkään käydä solariumissa niin se on hyvä :)Paras juttu on mun mielestä, se että ladylinellä ei joudu odottelemaan yleensä että pääsee laitteelle, tunnille tai ohjauksiin, kuten esim. huhtiniemessä jossa on kova tungos koko ajan. Siellä on isot tilat, mutta vastaavasti myös todella paljon käyttäjiä.

Anonyymi kirjoitti...

mä oon niin mukana!

sonnja kirjoitti...

jep, yritän parhaani mukaan olla messissä ! pitäs vaan päästä yli tosta "valitsen pakkasen ja lämpimän takkatulen välillä sen jälkimmäisen"- asenteesta! :)

Anonyymi kirjoitti...

MUKANA! tääl on varmaa monesti ehdoteltu samaa ku mä nyt,mutta en jaksa kaikkia kommentteja tuolta luke :) eli olis kiva jos voiait tehdä sellasen kunto ja liikuntapäiväkirjan!?:) että monta kertaa reenaat ja miten/ millaset liikkeeet?

Anonyymi kirjoitti...

Inessiivissä ollaan :) !

Milja kirjoitti...

Todellakin lähden kesäkunto-operaatioon! Haluun päästä kesällä etelän rannalle! :)

janne kirjoitti...

"mínni kirjoitti...
laihduttamaan mutta sitä kuntoa voi aina parantaa!
Olis vaikka kiva et olis vaikka kolme ohjelmaa: Laihduttajalle, Kuntoaan nostavalle ja Kiinteytystä haluavalle :)
" vieläkö on niitä jotka uskovat maagiseen kiinteytymiseen....kiinteytyminen ei muuta ole kuin laihtumista eli rasvan palamista..sitä ei voi polttaa tietyiltä alueilta vaan palaa tasaisesti koko kehosta!