keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Outfit

Eiköhän nyt unohdeta urheilujutut tän postauksen ajaksi!
Katsaus päivän tamineisiin:




Takki Mango
Turkiskauluri H&M





Farkkupaita Zara
Liivi H&M



-Sara

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään sun blogista tosi paljon, mut miks toi nimi? Mihin se ees viittaa?

sansu kirjoitti...

aivan ihana takki:)

Janette kirjoitti...

aah, hitsi oon rakastunu sun blogiin, ja sun hiuksiin. Onko ne iha sun omat vai onko sulla pidennykset??:))

Milla kirjoitti...

sulla on niiin kiva tyyli ! ja toi raitapaita on ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hiukset sulla!

altsu kirjoitti...

kiva blogi!<3 millon oot ostanut ton takin? :)

Anonyymi kirjoitti...

olis kiva jos laittaisit aina niinkuin viikon urheiluliikkeet tai aina postauksen perään pari liiketä. tykkäsin tosi paljon niistä jumppapallo lihaksista ja muista mitä siinä oli! kyllä tuntui! :D

Sara kirjoitti...

Anonyymi, se tarkottaa käytännössä, että pitää jostakin

sansu, kiitti! :)

Janette, heh kiva :) pidennykset nää

Milla,kiitos kovasti :)

Anonyymi, kiitti!

altsu, on tästä jo ainakin 3vuotta !

Anonyymi, no hyvä että oli hyötyä :) Mä haluan pitää blogini edelleen siellä muotiblogi puolella ja haluan tehdä ne urheilupostaukset ihan erikseen. Eiköhän kevään aikana ilmesty lisää liikkeitä sitten :)

noona kirjoitti...

kiva asu! oot aina niin kauniina :) epistä! :D

Lilja kirjoitti...

ihan oikeesti, inspiroiduin niin paljon sun vatsalihaksista, että haluun ite samanlaiset !! oon ihan intoa täynnä, ää! ++ oot ihana, tää on mun uus lemppariblogi! =)

Jessika kirjoitti...

teetkö kotipostausta sitten kun oottte saanut kiakki paikalleen ja silleen ? :)

iina kirjoitti...

sun hiukset, aivan ihanat! ja tuo takki on hirmu kiva :)

Riina kirjoitti...

sulla on täydelliset hiukset, hitsi kun sais ittellekkin!:) kiitos ihanasta blogista! ps. lueskelen labels or love-blogin päivityksiä viime kesältä, ihanasti piristää talven pimeydest:)

Anonyymi kirjoitti...

voisitko tehä jonkun hiuspostauksen, tyyliin miten hoidat hiuksii ja sit et miten teet jonkun
kivan kampauksen tai jottaai :D

Anonyymi kirjoitti...

olisko apua miten saan sisäreiteni pienemmiksi ja kiinteämmiksi?:):) apu olis kyl niin tarpeess,ei tähä näytä tehoavan mikään:(

Anonyymi kirjoitti...

kiitos sait mutki innostuu vatsaliikkeiden teost iha uudellee oon kyl treenannu muuten aika paljon nyt on vatsalihakset nii kipeet et ku yskäsee nii sattuu iha. aion jatkaa ja saada timmin vatsan haha:)

Inkajohanna kirjoitti...

Tykkään todella paljon sun tyylistä ja kysyisin, että milloin ostit ton turkiskaulurin? Ihan vaan sillä, että myydäänköhän noita vielä. :)

elviira kirjoitti...

Hei Sara! Kiitos ihan huipusta blogista, tätä on ilo lukea koska tykkään ihan älysti sun tyylistä ja hiuksista ja kirjotustavasta ja kaikesta! :D
Sellasta piti kysästä, että ootko värjänny/aijotko värjätä noita sun pidennyksiä?

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Tuo turkiskauluri on mahtava!
Kyselisin sun hiuksista, millaiset pidennykset nuo ovat, paljon maksoivat ja missä kävit ne ottamassa? Sulla näyttää myös olevan useampaa väriä, mitä värejä? Ja vielä heittäisin kysymyksen, että mitä shampoota ja hoitoainetta käytät? Näyttävät todella luonnollisilta ja kauniilta!

Anonyymi kirjoitti...

naamas on kun persreikä. rumasta naamasta kun ei saa kaunista, ei edes kivoilla kuteilla. sen ootkin varmaan joutunut huomaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

en tajuu mistä johtuu mut aina alan hymyilee ku tuun sun blogiisi, sulla on niin elämänmyönteinen asenne varmaan? oon vähän ihmeissäni, että alan oikeesti hymyilemään jollekin blogille, mut you rock, selvästikin. sulla on muuten ihana tukka!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin sun kuvilla tehdyn tunnuksen irc-galleriasta ja jotenki en jaksa uskoo, et oisit sä ku tolla samalla on Jannista tehty feikkinick kavereis.

http://irc-galleria.net/user/saikuu- ilmiannoin jo, mut ois varmuudeks iha hyvä, jos muutki tekis nii, et varmasti poistetaa!

Ps ihana asu ja postaus taas <3 (:

Anonyymi kirjoitti...

oho mun oli tarkotus laittaa toi kommenti tohon alempaan postaukseen, mut joo ihana asu täski ;) oon siis toi, joka kerto tosta feikkitunnuksesta.

Janni kirjoitti...

Hei kyselisin sun hiuksista, eli onko pidennykset vai ei? Jos pidennykset niin mistä oot tilannut? Onko kestäny hyvinä? Onko minkä pituiset? Ootko värjänny niitä? Jos et niin aiotko? Ja millä värillä oot värjänny, tai aiot värjätä? Miten teet ton nutturakampauksen? Voisit muutenki tehdä postauksen hiuksista ja niiden rakenteesta ja miten teet kampauksia :) Pliiiis! Sul on ihanat hiukset!!!!<3 Ja anteeks jos nää on kysytty sata kertaa jo sulta, mutta en vaan millään löytänyt aiemmista kommenttibokseista :)

Anonyymi kirjoitti...

sillon kun olit töissä(en oo varma et ootko enää jos sen koulun alotit) niin otitsä mtn ruokaa sinne mukaan? voitko kertoo mulle jtn hyviä, halpoja ja terveellisia välipaloja mitä voisin ottaa ain töihin mukaan?kun mulla on aina yleensä vaan joku 1 leipä ja sit onkin karmee nälkä kun tulee kotiin vasta illalla:(ihana blogi<3 lisää vaan liikunta juttuja kun sun kroppas inspiroi meitä muitaki liikkumaan:D

Katri kirjoitti...

Sulla on tosi kivoja takkeja <3 Ja ihanat hiukset! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voin sanoa täysin puhtaalla omalla tunnolla, että vaikka seuraan melkein kymmentä muotiblogia, sun blogis vie ehdottomasti voiton! Asukuvat, sun tyyli ja liikunta aiheiset postaukset, täysi kymppi kaikesta!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, anteeks ku kysäsin noista pidennyksistä ja niitte värjäyksestä, tuli vaan mieleen :s
hah olevinaan oon lukenu edelisten postausten kommentitki tarkkaan jos sieltä ois löytyny mut ei sattunu silmään, voi olla kyllä meikäläisessä vika :D
Mutta anyway, huippu blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä Janni laitto ilkeen kommentin... Anteeks ku oon kyselly sun hiuksista. :( Ne vaan on kivat. Mutta en uskalla kyllä enää kysyä mitään, ku Janni tulee kuitenki vaan pilkkaamaan. :(

Sara kirjoitti...

noona, hehe kiitos :)

Lumilla, heei tosi kiva kuulla :)eiku treenailemaa!

Jessika, teenhän minä :)

iina, isokiiiitos

Milla, kiitti. Heh eikö oo kiva lukea vanhoja kesäjuttuja. Mäkin teen sitä jatkuvasti :D

Aonyymi, eiköhän sellasta oo luvassa. Yksi hiuspostaus löytyy ainakin Labels or Lovesta tunnisteen "hiujset" alta. Käy kurkkaamassa!

Anonyymi, täällä toinen joka kamppailee sisäreisien eli tuttavallisesti sisiksien kanssa :D Äiti sanoo että on sukuvika että ne ei lähde multa koskaan, mutta aerobista liikuntaa ja sisäreisiliikkeitä sanon minä. Ehkä vielä jonain päivänä häippäsee meikältäki

Anonyymi, hehe ihan loistavaa :) kiva kuulla, tulee hyvälle mielelle tälläsistä kommenteista!

Juulia, oisko kuukausi sitten! Eiköhän noita vielä löydy :)

elviira, kiitos mahdottomasti! :) oon värjänny pidennyksiäni ihan markettiväreillä

Anonyymi, mulla o nclip on pidennykset ja näitä saa tilattua mm netistä. Hintaa oli joku 80e. Labels or love blogista voi käydä kattomassa, sieltä löytyy hiukset osiosta tietoa näistä. Oon värjänny ihan markettiväreillä näitä ja käytän tällähetkellä tresemmen shamppoota ja millon mitäki :)

Anonyymi, jep mulla on varsinainen HEVOSNAAMA :(

Anonyymi, hehe söpöä! :) Kiitos

Aonyymi, hemmetin hemmetti noita löytyy lisää kokoaja. Kiitos kuitenkin! Mä käyun myös ilmiantamassa

Anonyymi, heh no kiitti :)

Janni, : DDD mä esitän sulle vastakysymyksen: minkä rotunen jeti on ja onksul hampaittenvalkasu??

Anonyymi, no mulla oli lähes joka päivä maitorahkaa ja ananasta ja joku omena tms. Välillä oli tonnikalaa, lämminkuppeja jne. Ne oli niin helppo ottaa mukaan!

kattry, kiitos!

Anonyymi, kiitos mahdottomasti :)

Anonyymi, eipä haittaa hei! :)

Anonyymi, no ei pidä ottaa liian vakavasti :D Kyllä mun hiuksista saa kysyä, mutta nää nyt on meidän omia hassuja juttuja.

Carita kirjoitti...

noi sun hiukset on kyllä tosi ihanat :)
ja tosi kiva blogi muutenkin, taidampa jäädä lukemaan tätä :D

Jemppa kirjoitti...

voi että oot söpö!!