torstai 14. tammikuuta 2010

Nyt sitä hyötyliikuntaa!!

Se on nyt kuulkaas semmonen juttu, että meikäläinen on alottanu tässä kesäkunnon ohella sen iskän taivaisiin ylistämän hyötyliikunnan! Nyt on viikon verran liikuttu vain ja ainoastaan PYÖRÄLLÄ. Ja tänäänkin pyörällä tuli poljettua pakkasessa yhteensä 15km! Kaupassa käyminen on melkosen haastavaa kyseisellä kulkupelillä, mutta muuten mä kyllä meinaan jatkaa pyörällä liikkumista :)


Tän päivän välipala




Oon vähän katkera siitä, että Kotkassa kuntosalille oli suurinpiirtein 5m kun täällä toi matka on 5km. Toisaalta hyvää kuntoilua tuo sinne polkeminenkin, mutta jään ja lumisateen ansiosta siihen uppoaa aikaa. Kello oli kolme kun lähdin polkemaan salille ja 19.15 kun tulin takasin (??) Ohjelmassa tänään oli bodypumppi, 30min crosstraineriä ja vatsalihastreeni !


Mua pyydettiin esittelemään urheilutoppejani. Voin myöntää julkisesti olevani urheilutoppihullu. Kyseisiä vaatekappaleita on kerääntyny mun kaappeihin vuosien varrella aikamoisesti. Urheilutoppeja kannattaa muuten bongailla alennusmyynneistä! Ainakin tälläsiä kuvia löysin Labels or Lovesta:


 Niken toppi Jenkeistä


Stadiumista

 
Casall ja Intersport

 
Adidas ja ei tietoa mistä


Peak Ri-Pe Sportista


Adidas Intersportista

 
Adidas Intersportista


Niken toppi Jenkeistä


Adidas Ri-Pe Sportista



Ilmottautuuko muita urheilutoppihulluja?




-Sara

37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

täältä löytyy ainakin yks urheilutoppihullu!!!

Sara kirjoitti...

Anonyymi, soulmate!!!

Anonyymi kirjoitti...

moikka ! kerta siulla sara on nyt menossa tälläne kesäkuntoon-juttu, niin voisitko antaa vinkkejä ym. miten oot itse päässy tohon kuntoon? katoin labels or loven:n sivuilta sitä sun ennen-kuvaa, ja ois kiva tietää miten oot päässy noin hyvään kuntoon :) oisko enemmän niitä ennen-kuvia :>?

Anonyymi kirjoitti...

toi valkovihree raidalline on ihana ja tollane päällä menis mielellää jouksentelee, mut on talvi. :(

ninnu kirjoitti...

Jeejee kiitti tästä! :) mitä mieltä oot semmosista urheilurintsikoista/-topeista, että kuuluuko niitä käyttää tommosten toppien alla rintsikoina vai onko ne jo sinällään toppeja, joiden päällä ei tarvitse käyttää mitään (mutta entä sitten alla? :D)? toivottavasti tajusit kysymyksen :D tai jos ei oo faktatietoa, niin miten sä tommosia käyttäisit vai käyttäisitkö ollenkaan? kiitti! :)

esim tämmönen: http://www.stadium.fi/is-bin/intershop.static/WFS/Stadium-FinlandB2C-Site/Stadium/fi_FI/stadium/images/Om%20Stadium/Pressrum/2009/090918-rosa-bandet-mellan.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Käytätkö ihan normaaleja rintsikoita urheillessa? :D

Ellen kirjoitti...

Kaikenlaiset urheiluvaatteet kyllä miellyttää silmää ja tuntuu hyviltä treenatessa, ja jonkunlainen urheilutoppihullu taidan olla. Ite tykkään Röhnischin topeista/rintsikoista, kivoja malleja ja designia ja muuten toimivat hyvin! :)

Joku kirjottiki noista urheilurintsikoista, miten sulla? Suositko treenatessa niitä vai meneekö normaaleilla?

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon Ninnun kommenttiin vois kyllä sanoa että esim. tuo linkkaamasi malli näyttää kyllä ihan urheilurintsikoilta joita käytetään sitten topin/t-paidan alla. Eihän ne näytäkään (/kuulu näyttää) normaaleilta rintsikoilta eikä sinne allekaan kyllä mitään tungeta??

Jasmina kirjoitti...

MINÄ! :D Multa itseasias löytyy samanlainen tuo oranssi adidas ja musta adidas myös. En tiedä onko tuo musta nyt iha just sama, mutta kumminki. Ja todellakin alesta kannattaa ostaa!

Anonyymi kirjoitti...

HEI SARA!oisko sulla vinkkejä reisie kesäkuntoo reenaamisesta!?haluasin pienemmät/kiinteämmät reidet,mut en tiedä miten,tuntuu et mikään ei auta:(

Anonyymi kirjoitti...

osaisitko heittää sellaisen villin veikkauksen, että kun harrastaa kuntonyrkkeilyä 2x viikossa, ja muuttaa ruokailutottumuksiaan, eli siis jättää herkut pois ja yrittää syödä hedelmiä, ja välttää rasvaisia ja liian suolaisia ruokia, niin millainenhan mahtaa olla painonpudotus? esim n. 2 kuukaudessa?
tuli meinaan hirveä paniikki kun katsoi sun kesäkuvia ja sit se kun oot ite alottanu kesäkuntoon 2010 projektin!:D JOTEN, mukana ollaan! mut vastaileppa tuohon!

Anonyymi kirjoitti...

sullahan on just mahtavat jalat!!!tarkotitko tolla aerobisella niinku lenkkeily sun muuta?:)

Anonyymi kirjoitti...

anoreksia...

sansu kirjoitti...

Mä omistan tasan yhden urheilutopin ja sitäkin käytän aika harvoin :D Yleensä rehkin salilla tai jumpassa jossain vanhoissa ja kulahtaneissa, arkikäytöstä poistuneissa t-paidoissa... Mutta käyn semmosella äijäsalilla, et sinne rönttälook sopii!:D

Sara kirjoitti...

Ampmyymi, no liikunnan lisäämisellä ja terveellisellä ruualla, mutta eiköhän tähänkin aiheeseen vioelä oo tulossa selkee postaus :) joten pysy tarkkana!

Anonyymi, no sanos muuta! :(

ninnu, no tollasia urheilurintsikoita minäki käytän. Eli ei kuulu laittaa alle mitään mutta päälle sitten se urheilutoppi/tpaita :) Okei rankimmat saattaa vetää ehkä pelkissä urheilurintsikoissa :D

Anonyymi, no jos meen salille ni kyllä mul urheilurintsikat on :) Jos nyt olis joku vatsa-pakara tunti ni sinne menis jotku perusliivitki.

Elle, ooh mä tykkään myös heidän urheilukamoista! Joo kyllä mulla lähes poikkeuksetta urheilurintsikat on käytössä

Anonyymi, juuri näin :)

Jasmina, hahah ei oo totta, mullakin just se oranssi ja sit tää musta :D Sama maku!

Anonyymi, lenkkeilyä, crosstraineriä ja sitte pari kertaa viikossa lihaskuntojuttuja, kyykkyjä painoilla jne. siihen kylkee vielä terveellinen ruokavalio nii voin luvata että rupee näkymään :)

Anonyymi, haha no kuulostaa tosi hyvältä. Ruuan osuus on kuitenki tosi iso painonpudotusta tarkasteltaessa. Tietysti vois auttaa jos ottaisit vielä jotain aerobista siihen kylkee. Paljo kasviksia ja vihanneksia ja marjoja ja kuituja. Syö hitaasti ja pienennä ehkä vähän annoskokoja. Nää on näitä perussaarnoja :D Normaali painonpudotus on 0,5kg viikossa mutta tääki yksilöllistä.

Anonyymi, just lenkkeilyä ja semmosta :)

Sara kirjoitti...

Anonyymi, joo mähä näytän ihan anorektikolta?

sansu, hehe joo mullaki lähtee välillä vanha kunnon Lahden ahkera yleisurheiluseura -paita päälle :D Kulahtaneet paidat on kyllä jees, mutta sitteku pitäis tuijotella itteää jossain jumppatunnilla salin peilistä niin yrjö nousee meikäläisellä suuhun! Lenkilä lökäpaidat on iha parhaita

Anonyymi kirjoitti...

vastaisitko salijäsenyys taskussa postauksen kommentteihin?:)

Sara kirjoitti...

Anonyymi, joo mä oon vastannutkin :)

Lola kirjoitti...

Mä ainakin pelkään hirmuisesti pyöräilyä näin talvella, koska tuolla on niin pirun liukas! Mutta ehkäpä se kävely paikasta toiseen ajaa saman asian, sillä auto meillä ei täällä Tampereella ole :)

lina kirjoitti...

oi ihana ihana sara! oot mun lemppari :) kiitos harmaiden päivien piristämisestä ja liikuntainspiksestä!

ps. oot yks kauneimmista ihmisistä mitä oon ikinä nähnyt<3 (ja jos joku tulee tänne inisemään jotain negatiivista sun naamasta niin on joko lopen kyllästynyt elämäänsä ja yrittää saada siihen kuivan sarkasmin avulla jotain sisältöä, tai näyttää itse hiertyneeltä kamelinvitulta!)

Anonyymi kirjoitti...

kaikenlaisia urheiluvaatteita on kiva ostaa :D

Anonyymi kirjoitti...

tuli tässä mieleen et kun treenaat niin paljon ja joudut siis pesee hiuksia usein ni kärsiikö sun hiukset siitä?ja käytätkö sit jotain tosi hoitavia tuotteita tai naamioita?

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin ihanin.
Tää saa niin lisäpotkua muhun. Harmittaa vaan et koko viikko menny aivan hirveässä flunssassa niin en oo päässyt yhtään liikkuu, joka harmittaa kun tavoite on kuitenkin ennen kesää -8 kiloa....

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on lähimmälle kuntosalille n. 13km. Siellä ei ole edes muuta kuin painoja yms. Ei esim. yhtäkään juoksumattoa! :D Sen siitä saa kun asuu jossain käpykylässä, vielä.

Tiia kirjoitti...

Mä ostelisin varmaan pelkkiä treenivaatteita jos olisi varaa! :D Mutta kyllä niitä aina mukaan tarttuu ja nimenomaan alennuksia on aika paljonkin melkein mihin tahansa vuodenaikaan.

Pakko muuten kysyä että mikä se tutkinto tai koulutus olikaan minkä suoritit (vai loppuiko se jo?) siellä Lohjalla? Olis kiva kuulla siitä enemmän että millaista oli ja mitä tykkäsit jne. :)

Janita kirjoitti...

Täällä toinen urheilutoppihullu! Liikkuminen on niin paljon kivempaa näteissä urheilutopeissa kuin jossain vanhassa ja virttyneessä yli-isossa t-paidassa.

Anonyymi kirjoitti...

Esittele pliiiiiis sun lenkkeilyvaatteet, joita käytät talvella ulkona. Millaset kengät, housut ja takki plus muut??

T. Urheilun aloittanut joka ei tiedä mitä tonne pakkaseen pitäis pukea

Anonyymi kirjoitti...

Onks tää muuttunu urheulublogiks??

ctrl kirjoitti...

Ihanan paljon urheilutoppeja!! Voisit lahjottaa pari mulle ;)

annukka kirjoitti...

Ei haittaa vaikka muuttuiski urheilublogiksi!! :> Sulla on ihan mahtavan upeet jalat, minkä sanoisit olevan sun "ongelmakohta" vai onks semmoista ollenkaan?:p

Luumuu kirjoitti...

Samoin täällä on aika läjä urheilutoppeja, mutta ei kai niitä liikaa voi olla??:D

Anonyymi kirjoitti...

Oot ihan uskomattomassa kunnossa!!! Paljon oikein painat ja paljon löytyy pituutta? :--O
Utelias :)

Marika kirjoitti...

Hei voisitko tehdä talvilenkkeilystä postauksen ja kuinka pukeudut esim. koviin pakkasiin, nollakeliin? Jos vaikka saisin itseni sohvalta pakkasiin, enkä pitäisi sitä enää tekosyynä makoiluun :P

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olisiko sulla vinkkejä, kun reiteni ja peppuni on toooosi "löysät" (:D) niin haluaisin tietää miten saisin niitä kiinteämmiksi? Omistan painot ja jumppapallon, ehkä kenties jotain liikkeitä noiden kans? :) Kiitos jo etukäteen!

Anonyymi kirjoitti...

kun kävit värjäämässä noi sun hiukset niin oliko sulla joku kuva mukana mistä näytit millaiset haluat? Ja värjättiinkö sulle eka tummempi pohja ja siihen vaaleita raitoja vai mites :)

Mari kirjoitti...

Mun sisäinen urheilutoppihullu on vasta heräilemässä.. En omista ku ihan pari, joilla on päässy alkuun mut tarkotus olis hankkia muutama lisää :)

Anonyymi kirjoitti...

musta olet huono esimerkki muille koska lukemani perusteella syöt liian vähän ja liikun siihen nähden liikaa, tolla menolla ei hyvä tule ellet halua anorektikoksi. muuten kyllä pidän blogistasi, että tuo kommentti ei ollut ilkeyttä vaan faktaa.