maanantai 15. helmikuuta 2010

Treenimusaa

Musiikkipostauksia toivotaan hurjan usein, ja musta näitä on tosi kiva tehdä. Alan pistämään nyt tasasin väliajoin treenimusiikkipäivityksiä tänne! Biisejä on kiva vaihdella välillä, niin saa uutta potkua kuntoiluun jeeje :)





































Iskeekö mikään biisi?


-Sara

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hellogoodbyen here in your arms on ihana ja siitä tulee tosi kesänen olo! :)

Riikka kirjoitti...

Mulla ei näy mitään :S Voi olla kyllä omassa koneessa vika jos muilla näkyy..

Anonyymi kirjoitti...

Mä en saa auki noita...

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen postauksen ruskeat saappaat heti myyntiin mulle!!

Hanna kirjoitti...

Oiiih... Rascall Flatts! Mä luukutan niitten levyä aina autossa matkalla töihin. Oon jo kuluttanu sen ihan puhki, mut en ikinä kyllästy. Ihanaa musaa ja toi on yks lemppareista. Muita lemppareita noilta:

- These Days
- What hurts the most
- God bless the broken road

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa nää musapostaukset on kyl kivoja ;) tosiaan antaa potkua treenaamiseen:9

imlacking kirjoitti...

Toi viimenen

sansu kirjoitti...

heippa,

kysymyspostaus taisi jo mennä, mutta haluaisin kysyä sulta paria asiaa koskien noita sun pidennyksiä.:) sähän laitat noi joka aamu? miten kauan sulla menee siihen, et saat noi päähän? entä kauan noi pysyy hyvänä? haittaako urheillessa? oon itse miettinyt hiustenpidennyksiä, ja pohdin tässä et millaiset laittaisin... kiitos jo etukäteen!:)

Emilia kirjoitti...

Pakko kommentoida edelliseen postaukseen laittamaasi kommenttia syömisistä, tai ehkä lähinnä hakea syytä saamiisi kommentteihin..

Fakta on se, että hyvin monet nuoret naiset kärsivät syömishäiriöistä ja erityisesti anoreksiaan kuuluu tyypillisenä kilpailuhenkisyys, kärjistäen jopa "sairaudella" kilpailu. Syömishäiriöisten silmissä, joku joka onnistuu pidäyttäymään herkuista, elämään kurinalaista elämää ja liikkumaan runsaasti näyttäytyy ikään kuin haastajana - tästä ehkä kumpuaa se, miksi usein syömishäiriöisiin suhtaudutaan halveksuvasti, jopa sairastavien kesken!

Toisin sanoen, äärimmäisen hoikkana naisena Sara aiheutat varmasti kateutta monessa lukijassa, ei välttämättä koskien juuri kroppaasi vaan elämäntyyliäsi. Ja useinhan juuri syömisiin huomiota kiinnittävillä henkilöillä suhde ruokaan ei ole täysin normaali...

Toki myönnän, että välillä itsekin ihmettelen ruokavaliotasi, siis sitä osaa minkä näytät blogissasi, mutta uskon, että jos ongelmaa syömisen kanssa sinulla olisi, et tietoisesti siirtäisi sitä maailmaa blogiisi ja tahtomattasi provosoisi lukijoita. Itse ainakin monta vuotta sairastaneena kokisin sen aivan liian rankaksi.. Jo perusjärki sen kertoo, että näyttäessäsi terveeltä varmasti syöt kroppasi vaatiman ravinnon.

Älä siis välitä kommenteista, jos aihetta ei niissä mielestäsi ole. Toki välipalojen kuvaamatta jättäminen auttaisi asiaan... Toivottavasti olen edes vähän jäljillä puhuessani muiden puolesta ja että sain sinullekin Sara ehkä valaistettua toisenlaista näkökantaa.

Lopuksi voisin vielä hehkuttaa blogiasi, todella monipuolinen ja tyylisi on upea, sen tajusin jo ensimmäisen kerran blogiisi eksyessäni :)Go girl!

L kirjoitti...

Shakira feat. Lil' Wayne on aika cool!

Jenny Rintala kirjoitti...

supafly - moving too fast soi mullakin, niin treeni- kuin juhlimismielessäkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

HAASTE : http://nadjastrange.blogspot.com/2009/08/kuvajuttu.html TEE TOI ! (=

Anonyymi kirjoitti...

laita kuvii sun penkkareista jooko =)

noona kirjoitti...

hyviä biisejä! kiitos näistä, tulee tarpeeseen :)

Anonyymi kirjoitti...

muakin kiinnostais noi pidennykset, mistä oot ne tilannu ja onks pysyny hyvinä ? =) paljon makso?

Anonyymi kirjoitti...

HEI!! Kai olet tietoinen, että ulkomaalaisia pakastevadelmia EI saa syödä ilman keittämistä. Niistä on uutisoitu paljon mahdollisen noro-viruksen takia. Vain kotimaisia saa syödä ilman keittämistä :)

Marianna kirjoitti...

Hei kiitos näistä vinkeistä ! Treenimusaa ei oo ikinä liikaa, juuri tämmöstä mukavatempoista iloista musaaa! Lisää vaan tämmösiä postauksia.