torstai 11. helmikuuta 2010

Can't tell me nothing now

Loistavaa torstai-iltaa! Puolentunnin päästä lähtee jälleen pyörimään se paras tv-putki, mutta sitä ennen vähän kuulumisia. Tänään vietin päivän Lotan kanssa. Käytiin kaupungilla ja pyöräiltiin salille pumppiin ja hieromatuoleihin :D Sitten haettiin K-marketista samisruokia ja poljettiin koteihimme. Jompe lähti tänään Kotkaan joten meikäläinen elelee loppuviikon omillani.

Meidän salilla on joku Suunto-sykemittarien kokeilu pyörimässä. Siispä saatiin pumppiin lainaksi Suunnon sykemittarit, joiden lukemat näkyivät koko bodypump-tunnin ajan isolla screenillä. Eli aluksi piti keksiä itselleen nimi ja nimien alla näkyi sitten kokoajan kunkin henkiön senhetkinen syke ja kuinka monta prosenttia se oli maksimisykkeestä. Sykevaihteluja pystyi siis seuraamaan kokoajan suoraan seinältä. Ihan loistavaa! Mulla pysyi käsiosuuksilla syke siinä 50% maksimista ja selkäbiisin aikana saavutettu 88% taisi olla tunnin ylin lukema. Tunnin jälkeen meille laitettiin sähköpostissa käyrä treenin sykevaihteluista ja tietoja siitä kuinka tulisi harjoitella viikossa milläkin sykkeellä jne! :) Onkos kellään kokemuksia näistä?

Muttajoo tälläset vaatteet oli tänään
 
 Simppeliä, mutta toimivaa!
  

Karvatakki Tokiosta
Pitkä bleiseri ja  miesten T-paita H&M
Korut Kalevala + H&M
Inkkarikengät Ellokselta

Mä oon unohtanu näiden kenkien olemassaolon ihan täysin, sorivaan. Tervetuloa takaisin.

Kotona tein vielä perusjuttuja pallon kanssa

Niitä ruokavinkkejä on toivottu aika paljon, joten jaampa teidän kanssa meidän eilisiltasen sapuskan!

Paista marinoimattomat kanasuikaleet
Lisää loppuvaiheessa erivärisiä (!!:D) pilkottuja paprikoita
Heitä sekaan Uncle Ben's soossi. Tässä oli makuna Chili, mutta niitä löytyy monia muitakin!
Keitä seuraksi nuudelia, riisiä, pastaa mitä ikinä. Meillä oli eilen munanuudelia, jossa on huomattavasti vähemmän rasvaa kuin perinteisissä nuudeleissa!
Näiden lisäksi perussalaatti, jos jaksaa :D Mutta eniveis, TOIMII



Ihanku ei oltais tänään jo saatu tarpeeks musiikkia :D Noh, mutta viikonloppu lähestyy, joten tässä tulee vähä lauantaimusaa ;)



-Sara

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä oikeen löydät motivaatioo noin ahkeraan kuntoiluun? :D mulla on ihan olematon motivaatio, vaikka toisaalta haluaisin. en vaan saa aikaiseksi :D

Ocean kirjoitti...

Hyvältä näyttää toi sapuska! :)

Anonyymi kirjoitti...

mitä telkkarist muka tulee ! :D

jutta kirjoitti...

tästäkö sun blogin nimi tulee :D

http://www.amazon.com/Tickle-Your-Fancy-Womans-Self-Pleasure/dp/097066110X

Riikka kirjoitti...

Vähän toi sykemittarijuttu kuulostaa kivalta!

Ja muuten, se sun viime kertainen (?) ruokaohje, se wokki, on mun suosikkiruoka nykyään! :D Vähintään kerran viikossa pitää saada sitä ;) Eli kiitos ohjeesta :D

Anonyymi kirjoitti...

öö eiks munanuudeli oo just se perus nuudeli mitä kaikista pusseista löytyy :D riisinuudeli on paaaljon parempaa :)

Anonyymi kirjoitti...

OI VITSI ;D oisin voinu tulla eile teille syömää :D

Anonyymi kirjoitti...

jee näit ruokaohjeit jatkossakii!! nää on ihan parhait plus sitte myös liikuntajutut :D

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä vieläkään lämpee noille inkkarikengille. Mutta bleiserin voisin ottaa itelleni ;)
Ah ja sulla on hyvä musamaku <3

Anonyymi kirjoitti...

ihana asukokonaisuus :) miten oot viihtynyt lappeenrannassa? uteliaisuuttani kyselen kun siellä muutaman vuoden "varhais"nuoruudessa asustelin :p
Hei, sitä vielä, että saako tohon sun kameraan näyttöön näkymään kuvaa sitä ottaessa? amatööriminä!

noona kirjoitti...

tosi kiva asu taas kerran! :)

Anonyymi kirjoitti...

sara oot ihana :D toi sivuprofailll niin söötti :DD

Misu kirjoitti...

love your blog!
u have such a great style!!

Jennakaroliina kirjoitti...

Kuulostaa tosi hyvältä toi sykemittari juttu! :)

ippe kirjoitti...

"mun" salilla kans forssassa on kai samantyylinen systeemi, ainkin flowride tunneille ne tarjos vuokrattavaks niitä sykemittareita ja sit sykkeet näkyis screenillä =) ite en oo vielä koittanu (koska täällä se maksaa... =D ehk 15e kuukaudessa, HUI) mutta oon kans sitä mieltä et tosi hyvä systeemi! en tiedä voiko sitä kyllä käyttää muilla tunneilla kun siellä spinningissä, mutta eniveii =) söpöt saappaat!

Anonyymi kirjoitti...

Aika kevyesti olet tehnyt jos vaan 50 % maksimisykkeestä.. Mulla tuo syke tulee jo paikallaan istumisesta! :D

Majle kirjoitti...

Voi ei, nuo hieromatuolit kuulostavat ihanilta! Vastaavatko ne vähän kuin piikkimattoja?

elisa kirjoitti...

Tuo bleiseri on tosi kiva! Ja tykkään kyllä koko asukokonaisuudesta :)Ihanan rento.

Sun sporttisuus on kans hieno juttu :)

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitit joku postaus sitten liikuntapäiväkijastasi. Tämän liikuntapäiväkirjan tarkoituksena on varmasti motivoida ihmisiä liikkumaan, mutta aina kun itse lueskelen liikuntapäiväkirjaasi ja tajuan, kuinka paljon liikut viikossa, mulla alkaa ihan mielettömästi masentamaan. Itse liikun 2-3 krt/viikossa, monesti en sitäkään. Olen siis lukion 1. luokalla ja yksinkertaisesti koulu vie vapaa-ajasta niin paljon aikaa, etten ehdi enkä toisaalta edes jaksa raahautua kuntosalille tai ryhmäliikuntoihin raskaan koulupäivän jälkeen. En ymmärrä, miten sinulla on aikaa liikkua 5-6 kertaa viikossa ja päivittäin noin paljon? En sitten tiedä, onko mulla aikataulun käytön suhteen ongelmia, mutta pääsen koulusta kotiin yleensä siinä klo 16 maissa, teen läksyjä 3-4h/ilta ja kello onkin sen jälkeen sen verran paljon, etten enää mihinkään jumppaan/kuntosalille ehdi, vaan katson televisiota (joskus teen jotain liikkeitä samalla) ja käyn pikaisesti tietokoneella.

Olet niin kaunis ja sinulla on aivan mieletön kroppa! Sellainen on tavoitteeni. En todellakaan ole mikään lihava, ihan normaalikokoinen, mutta inhoan peilikuvaani ja monesti tekisi mieli tunkea sormet kurkkuun pelkästään oman peilkuvan katsomisesta. Häpeän vatsaani ja etenkin takapuoltani ja reisiäni. Alakroppani on eriparia yläkroppani kanssa, eikä se todellakaan näytä hyvältä! Olen yrittänyt tehdä jotain reisi/peppuliikkeitä, mutta tuntuu, että se on aivan turhaa. En uskalla edes ajatella ensi kesänä pukeutuvani kivoihin shortseihin tai kukkamekkoihin - enkä etenkään bikineihin. En edes muista, milloin olisin viimeksi ollut yleisellä uimarannalla.

Jotenkin aloin kirjoittaa aivan yli aiheen mutta siis, aina kun luen näitä liikuntajuttuja, mieleni tekisi ihan oikeasti ruoskia itseäni: "Sinunkin tulisi liikkua yhtä paljon. Turha kuvitella mistään upeasta kropasta, jos et liiku yhtä paljon. Olet tosi surkea ihminen. Et saa elämässäsi mitään aikaiseksi."

Tuntuu, etten saanut ajatuksiani mitenkään järkevästi kirjoitettua tähän kommenttiin, mutta toivottavasti ymmärrät, mitä haen takaa. Enkä nyt tarkoita tällä kommentillani sitä, ettet saa postata liikuntapäiväkirjaasi tai muita kuntoiluvinkkejä. Ne ovat kiinteä osa elämääsi, enkä voi tulla sanomaan, mitä saat postata ja mitä et. On ihailtavaa, miten joku osaa elää noin terveellisesti. Ja sitä paitsi, suurin osa lukijoistasi saa tästä motivaatiota ja haluavat ottaa mallia sinun elämäntavoistasi!

Ei tässä muuta.
Oikein hyvää loppukevättä!

oona kirjoitti...

Ihana asu <3

Anonyymi kirjoitti...

hei, mitä siin sun tatskas siis lukee?

Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu :)

Anonyymi kirjoitti...

lisää näitä ruokajuttuja! ei tietysti mitään "ruokapäiväkirjaa" tarvii rueta laatimaan tänne, mutta just jotain kuvia välipaloista ja lounaasta/päivällisestä :) .. ja reseptit on aina tervetulleita! :)

Anonyymi kirjoitti...

Syöt noin vähän ja liikut ihan himo paljon. Mikset laihdu ollenkaan? :O

Anonyymi kirjoitti...

moikka paljonko sulla normaalisti palaa kaloreita yhden body pump tunnin aikana siis kesto sen 60min? olisi kiva tietää ja verrata omiin tuloksiin sit kans:) liikun paljon viis kertaa viikkoon jumppaa ja kuntosalia. On mukava lukee näitä sun harrastuksia ku itellä samat ja kerranki oon ihan perillä asioista :D

Fashion By He kirjoitti...

great outfit, you look amazing, love your hair!! very pretty

want to link exchange?

come follow the first ever fashion blog from a guys POV, let He know what you think

fashionbyhe.blogspot.com

sasha b. kirjoitti...

i really LOVE your style! and your HAIR! i want it! aha great great blog. I;m following :)

Anonyymi kirjoitti...

hei oisko jotain liikkeitä, millä sais treenattua rintalihaksia? pystyykö sitä solisluiden alla olevaa kohtaa kiinteyttämään millään liikkeillä? :)

anma kirjoitti...

Oi! Rakastan noita sun urheilupaitoja! Olen itse kanssa ihan hulluna erilaisiin urheilutoppeihin ja niitä kertyykin aina ihan mukavasti tuonne kaappiin. :)

Anonyymi kirjoitti...

hei minkälainen toi ungle ben's soosi on? Saako ihan normi kaupoista? :) näyttää niin hyvältä toi ruoka että pitää kokeilla!

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi sanoi...
Syöt noin vähän ja liikut ihan himo paljon. Mikset laihdu ollenkaan? :O"

saralla ei oo selvästikään ihan parhaat geenit ton painon suhteen vaikka kaunis ihana tyttö onkin. eikä varmastikaan järkevänä edes haluaisi laihtua. on nimittäin kiva naisellínen kroppa!