maanantai 22. helmikuuta 2010

Hey Hey

Moikka! Tulin vaan käväsee ja paljastamaan päivän asuni. Ja samalla ilmottamaan julkisesti, että tälläsissä vaatteissa mä välillä liikun teiltä salaa :D Tilanne alkaa olla huolestuttava, kohta alan viettää yöni näissä kamoissa puiston penkillä, tietysti lasinpesunestettä hörppien...Kirjastoon mars!


-Sara

65 kommenttia:

Ele kirjoitti...

Lasinpesunesteet on aika kaukana tuosta lookista. Hyvältä sä näytät rennommassakin asussa.

Anonyymi kirjoitti...

aika jäätävää jos ei kehtaa tommosissa vaatteissa liikkua. noi meinaa näyttää just kivan rennoilta. ei aina tarvii olla vimosen päälle laitettu.

ctrl kirjoitti...

Hah toi on suurinpirtein se mun perus koulupäivä look. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä just kans mietin, että melkein niinku mun perusasu. Mikähän tuossa on niin hirveetä... o__O

Anonyymi kirjoitti...

nyt kyllä aleni pisteet teikäläiselle. Noihan on perus vaatteet mitä ihmiset pukee, kiitti vtusti!

shekerim kirjoitti...

Tollaseks sitä tulee kun alkaa fyssariks opiskella, aina jotkut urheiluröntöt niskassa :) Koulussa saa pahoja katseita jos laittaa jotkut korolliset kengät, kun ne tekee huonoa jaloille, aijai...!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ja rento asu! Mistä nuo housut on?

Niin ja oon aikasemmin kysyny tätä (jostain syystä et oo vastannu....) mutta millä liikkeellä sais kiristettyä sitä ihoa solisluiden alapuolella? Vähän tyhmän kuulonen kysymys, mutta auttaako punnerrukset, vai mitkä?

hheidi kirjoitti...

Ihan normiasuhan tuo on. Ei aina tarvi olla niin viimesen päälle mietitty..

sanna kirjoitti...

millon ajattelit vastata niihin kysymyksiin..

Anonyymi kirjoitti...

no oo äm gee miten kehtaat kulkee tollasis vaatteis???+++!!!!111

huoh.

Anonyymi kirjoitti...

no voi vittu :D

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
nyt kyllä aleni pisteet teikäläiselle. Noihan on perus vaatteet mitä ihmiset pukee, kiitti vtusti!


^^ no näin on. kattot vissiin ihmisiä nenänvarttas (rumaa) pitkin

Anonyymi kirjoitti...

pöööh. noihan on ihan perusvaatteet! mä pidän aina tollasia koulussa. yleensä mulla on just samanvärisiä vaatteita, paljon mustaa, harmaata jne. koska opiskeijabudjetilla ei paljon hienompia hommailla.
mutta kaikilla tietysti oma näkemyksensä vaatteista ja tyyleistä..joten en tuomitse. :P

Anonyymi kirjoitti...

saat nyt jotain ihme viestejä anonyymeiltä(?!) :( , jaksuja sulle niiden kans! mä taas tulin kommentoimaan, et tosi kivan näkönen oot, hupparissakin, sopii sulle hyvin.(ihana vyö!!) ja ymmärrän hyvin, et on varmasti kivempi postailla "erityisesti mietittyjä" asukokonaisuuksia, joten sun kommentointi omaan asuus oli musta ihan sopiva :) ite oon just vähän huppari-immeisiä(ja musta mä oon vähän liian peruspukeutuja),mut susta oon saanu ispistä vähän pukeutua erilaisemminkin välillä ja se on tehny ihmeitä itsetunnolle. :) eli kiits! -Anne

Minna kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
nyt kyllä aleni pisteet teikäläiselle. Noihan on perus vaatteet mitä ihmiset pukee, kiitti vtusti!

^ hei mitä hittoo??? täällä vähän otetaan itseensä. ehkä noi ei oo SARAN perusvaatteet vaikka ne JONKUN MUUN perusvaatteet oliskin.

Anonyymi kirjoitti...

Sara varmasti tarkoitti sitä, ettei ne ole hänen perusvaatteet! ja ette varmasti kuvittelisi näkevänsä tälläisiä saran päällä! olet ihana!::) voit jatkossakin näyttää meillekkin näinkin rennot asut, kuin tänään on ollut päälläsi. (ne on sun päällä tyylikkäät!:)

PETRA kirjoitti...

voi hemmetti, hajosin kyllä pahasti näille joillekin kommenteille :'D

tuo EI ole kovin perusasu sulla, eli siis vähän epäsaramainen meidän muiden silmiin, kun et yleensä tuollaisia esittele, ja sitä varmaan hait takaakin! :D heti jengi valittamassa, eikä.... :D

mutta noikin näyttää kivalta sun päällä : )

Anonyymi kirjoitti...

ei noi ny niin rumat vaatteet ole... älä viitsi olla teini luonteeltasi.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää myös rento asu! :--)
Oot kyl erittäin kaunis! Mitkä sun mitat on nykyään? (paino,pituus)

Anonyymi kirjoitti...

"näissä kamoissa lasinpesunestettä hörppien..."

voivoi....hienoa, että jotkut jaksavat panostaa pukeutumiseen niin paljon kun sinä ja monet muut bloggari, mutta asu joka on kuvassasi on monen arkipäivää eikä mitenkään kuvailuusi verrattavissa oleva. Sinuna miettisin hieman, koska kaikille ei todellakaan ole mahdollisuus pukeutua parhaisiin värmeisiin. Vaikutat upealta tytöltä, mutta ei kannata ryhtyä noin turhamaiseksi :)

ymmärrän, että kohta kirjotetaan, että "vittumaiset anonyymit", mutta kaikki eivät jaksat kirjautua palveluun. Annan myös vastineeksi varmasti joskus positiivista palautetta!

-Nella

Anonyymi kirjoitti...

mitävittua? noi on ihan normaalit vaatteet? -.-

Sara kirjoitti...

hahahah no eikö teiltä nyt huumoria irtoa :D Tää nyt oli vitsi, idea lähinnä se että tän päivän asu ei ollut mitenkään erityisen TRENDIKÄS. Että vähän rennompi verrattuna mun aikaisempiin päivän asu vaatetuksiin :) Veikkaampa että jokainen tajus että en oikeesti ole menossa juomaan lasinpesunestettä puistoon, toisilla täällä kun se pätemisen halu on välillä niiiin korkeella:D


Mutta niinkuin sanoin jo, niin mulla on paljon tälläsiä asuja päällä just koulussa, paitsi koulussa mulla on kyllä verkkarit, mutta jätän ne asut kuvaamatta sillä ketään ei varmaan kiinnosta.Muistetaan nyt kuitenkin se tosiasia että mun lempi vaate on edelleen DNA-tpaita, jossa on molemmissa kainaloissa reiät ja jota pidin aina koeviikolla päällä <3

Anonyymi kirjoitti...

Mistä sulla riittää rahaa niin paljon "hienoihin" ei niin perus vaatteisiin, jos tälläkin hetkellä opiskelet?

ja ketkä ne vasta anonyymien viestit ottaa itteensä/tosissaan :P

Anonyymi kirjoitti...

"mutta jätän ne asut kuvaamatta sillä ketään ei varmaan kiinnosta."

-kyllä meitä lukijoita muutkin asiat kiinnostaa kun pinta

Anonyymi kirjoitti...

"ei noi ny niin rumat vaatteet ole... älä viitsi olla teini luonteeltasi."
jep :D ihan ku et koskaa kotonakaa löytäs tota rennompia vaatteita etkä venkoilis feikisti laihistelu asennoissa :DDD yea,thats soooooo leidbäk

Anonyymi kirjoitti...

Johonkin postaukseen laitoit pumpissa käyttämäsi painot, mutten kuollaksenikaan löydä niitä. Olisitko niin kiva ja laittaisit ne uudestaan tai vinkkaset oikean postauksen? :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja oon aikasemmin kysyny tätä (jostain syystä et oo vastannu....) mutta millä liikkeellä sais kiristettyä sitä ihoa solisluiden alapuolella? Vähän tyhmän kuulonen kysymys, mutta auttaako punnerrukset, vai mitkä?

Kiusaan sua nyt oikeesti tällä niin kauan että vastaat :p

Anonyymi kirjoitti...

Ihan ylinaurettavia kommenttei :D Voi voi. Onneksi (luultavasti??) osaat nauraa yhtä makeesti kun jotkut meistäkin. JOTKUT.

Mutta pisteet kyllä siitä että nää tietyt ihmiset löytää IHAN MISTÄ VAAN sen porsaanreiän/aasinsillan mistä saa sitten valittaa. Itse taidan olla vähän vähemmän ovela/creative/mielikuvituksellinen.

PS vastauspostausta odotellen....!!

Anonyymi kirjoitti...

"Niin ja oon aikasemmin kysyny tätä (jostain syystä et oo vastannu....) mutta millä liikkeellä sais kiristettyä sitä ihoa solisluiden alapuolella? Vähän tyhmän kuulonen kysymys, mutta auttaako punnerrukset, vai mitkä?

Kiusaan sua nyt oikeesti tällä niin kauan että vastaat :p"

--> no siitä vaan punnertamaan, etköhän sä sit ite huomaa et auttaakse vai ei :D
ps. eikai mitkään liikkeet varsinaisesti ihoa kiristä? vaan kehittää lihaksia..

Mut Sara- ihaaaanaaat vaatteet :D mul on koulus aina tollaset päällä (:

-Tiia

Anonyymi kirjoitti...

"Sinuna miettisin hieman, koska kaikille ei todellakaan ole mahdollisuus pukeutua parhaisiin värmeisiin. Vaikutat upealta tytöltä, mutta ei kannata ryhtyä noin turhamaiseksi :)"

Pakko vielä tähän sanoa vaikkei mun asia olekaan, mutta mitä turhamaista on sanoa mitä Sara sitten sanoikaan? En ymmärrä...Jos tuo vaateyhdistelmä tuo hänelle mieleen jotain niin sittenpähän tuo. Mitä vittua sitten jos sulla ei ole siihen varaa? Miten se tekee Sarasta turhamaisen? Miksi Saraa pitäisi kiinnostaa mitä joku muu laittaa päälleen, ja sen mukaan muokata mielipiteensä? En sitten millään pysty ymmärtämään toisten logiikkaa...

Jennakaroliina kirjoitti...

Mäkin oon syyllistyny näyttämään koko talven ihan puiston penkiltä kaapatulta spurgulta. Jegginsitki oon hyllyttäny ja huppareitten alle mahtuu ihanan paljon vaatteita, ni eipä palele! Ainaki varmaan kuukaus mennään vielä niin, että lämpö menee ulkonäön tilalle :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään ihan hirmusesti sun tyylistäs, enkä haluis loukata, mutta voisit vähän mennä ittees.

Muut bloggaajat on huomattavasti rennompia (näyttävät myös meikittä verkkarit päällä -kuvat), eivätkä - anteeksi nyt taas tämän sanan käyttö - pönkitä itsetuntoaan. Nää bloggaajat saattaa myös sanoa noin, että ovat jäätävän näköisiä, vaikka arkikuteissa kulkevatkin. Heillä kuitenkin asian ymmärtää vitsiksi. Mietippä miksi sun kohdallasi niin ei kuitenkaan käy..

Taidan tästä lähtien vaan tsekata kuvat ja jättää himoliikunnat ja pisteidenkalastelut huomiotta.

aiai ii kirjoitti...

Ei hitto mitä kommentteja täällä :D
Ja niin hölmöjä noi 'kaikilla ei nyt vaan oo rahaa niin hienoihin vaatteisiin', niin jos kelaa esim perusfarkkujen tilalle legginssejä, t-paidan tilalle jotain kivaa toppia ja hupparin tilalle esim. neuletakkia tms niin hinnaksi tulee ihan yhtälainen summa, legginssit tietty irtoo yleensä farkkuja halvemmallakin. Ei tyylikkyys rahasta vaan viitsimisestä ja mielikuvituksesta kiinni ;)

Kivaa nähä sua rennommissakin kuteissa, hyvältä näyttää :)

jemina kirjoitti...

Eikö kaikki ymmärräkään, että Sara heitti vaan läppää? Se tästä blogista tekeekin erilaisen kuin monesta muusta, Saran HYVÄ huumori!

"Muut bloggaajat on huomattavasti rennompia (näyttävät myös meikittä verkkarit päällä -kuvat)"
Ööööö??? Missä blogissa, kun en oo verkkareita ja meikittä kuvia paljoa nähnyt?? Mielestäni juuri Sara onkin esiintynyt oleskeluhousuissaan/verkkareissa. Ja toisissa kuvissa on myös vähän/ei mitään meikkiä.

:) Sara, tsempiii! Olet lempparini!

Anonyymi kirjoitti...

Aiotko sä ikinä vastata niihin viikkojen takaisiin kysymyksiin? Oon yksi tuhannesta jotka niitä odottaa.

Sirpa kirjoitti...

haha, musta ihan kiva asu :)

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin tulee tosi useasti sellaisia fiboja että kalastelet täällä kehuja ja kehuja sekä jotkut tilanteet on vähän epäaitoja.En kuitenkaan halua sanoa tätä millään pahalla, sillä blogihan on sun täysin oma juttusi.

silli kirjoitti...

Voisiks pliis vastaa tähän (:
Mua on mietityttäny ihan hirveesti noi sun hiukset , kun sulla oli viimevuoden puolella postaus sun clip on pidennyksistä, niin käytätkö vielä niitä vai onko omat hiukset ? Ja jos on niin onko pysynyt ihan hyvina , ootko pessy niitä yms ? koska oon tilaamassa samasta paikasta minulla onjo pidennykset mutta meni 2kk ihan pilalle ne menee takkuun koko ajan ja tilasin ne dreamhairilta ;(

kiitos jo etukäteen jos vastaat (;;;
ps. sulla on niiiiin ihanii vaatteit oisin ylpee jos voisin omistaa sun vaatevaarustuksen ;)

Anonyymi kirjoitti...

noi housut on tosi kivan näköset ja väriset.. Koskas muuten on tulossa uusia postauksia Labels Or Loveen?:)

Anonyymi kirjoitti...

Ajatteletko ollenkaan että suuri osa lukijoistasi käyttää tuollaisia vaatteita joka päivä? Luuletko heidän jatkavan blogisi lukemista, jos loukkaat heitä tälla lailla?

Kiksu kirjoitti...

Musta tää päivän asu näyttää paremmalta kun tuo edellinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot jotenkin tosi ylimielinen, et vaikuttanut siltä kun kirjotit Labels or Loveen.

Anonyymi kirjoitti...

Lol ylimielinen ja turhamainen:DD ahahha joo oot todella, hajottaa ja vähän myös hävettää noitten anojen puolesta.
Just hyvä toi lasinpesuneste-läppä!

Jatka samaan malliin!:)

Anonyymi kirjoitti...

tee ny tosta bannerista pienempi

Iida kirjoitti...

OOtko vastannu jo sulle jonkin aikaa sitten esitettyihin kysymyksiin? En ainakaan löytänyt vastauksias mistään..??

Anonyymi kirjoitti...

"Taidan tästä lähtien vaan tsekata kuvat ja jättää himoliikunnat ja pisteidenkalastelut huomiotta."

Voivoi raukkaa, siellä sohvalla varmaan nökötät päivästä toiseen ja tulet katsomaan Saran upeaa kroppaa ja pistät sen "himoliikkumisen" piikkiin ja itket kuinka et jaksa kävellä kauppaan kun viimeinenkin fazun sininen -pala meni jo.
Pitääkö ilmiselvästi mustasukkasen oikeesti tulla kommentoimaan mitään? Jumalauta mikä meitä ihmisiä vaivaa, mene itse liikkumaan ja ehkä huomaat että se on kivaa, eikä mikään kehujenkalastelua. Tarvii tulla toista mollaamaan oman saamattomuutensa tähden.

Sirpale kirjoitti...

Aika moni vetäs herneen nenään:D Mullekin khyl tuo harmaahuppari tietynlaisia viboja, lähinnä et se on treenihuppari:D
Mun mielestä toi läppä oli loistava, tiedä miks ihmisillä on ns. huoni huumorintaju;) Mie ainakin tykkään:)

Anonyymi kirjoitti...

kannattaisi miettiä pari kertaa ennen kun kirjotat mitään tuollaista.. tollasissa vaatteissa me "normaalit"/ei bloggarit kuljetaan joka päivä koska ei tarvitse olla kuvailemassa päivänasuja jotka täytyy olla tottakai aina viimosenpäälle eikä opiskelijan rahoilla paljon erikoisempia arkivaatteita hankita..

Tara Hound kirjoitti...

"Anonyymi sanoi...
Ajatteletko ollenkaan että suuri osa lukijoistasi käyttää tuollaisia vaatteita joka päivä? Luuletko heidän jatkavan blogisi lukemista, jos loukkaat heitä tälla lailla?"

O M G !
Loukkasit kansaa! Anele armoa! Kiellä itsesi!!!

Anonyymi kirjoitti...

SARA OOT IHANA <3

Anonyymi kirjoitti...

Kivat farkut, minkä merkkiset?

circuscow kirjoitti...

AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHH EI VITTU ::D:D:DD::DD:D:D:D::D

Kyllä on helvetinmoista idioottiporukkaa netti täynnä. Juuri juteltiin kaverin kanssa kuinka tunnut olevan niin ihanan aidon ja mukavan oloinen tyttö, ja siksi sinua on mukava seurata. Shove it people .. Sara on ihanaaaaa .

Anonyymi kirjoitti...

saran maailma ei varmaankaan kaadu jos joku ei enää tämän postauksen myötä lue blogia.. turha uhota sellasta täällä!! who cares?? huppari ja farkut löytyy varmaan kaikilta ja on aika perus asu.. ne jotka veti herneen tälläsestä nenään niin en tiiä miten selviätte elämän vastoinkäymisistä jos tuo vitsikin jo loukkas :DD ottakaa nyt ihmiset rennosti! älkää jauhako niistä kysymyksistä ja vastauksista.. kyllä ne tulee! hankkikaa sillä välin oma elämä!

Anonyymi kirjoitti...

mikä helvetin tarve teillä ihmiset on aina (tai ainakin helvetin usein) alottaa noi teän kommentit 'luoja repesin noille' 'ei hitto mitä kommentteja täällä' 'hajosin kyllä pahasti noille' KELLÄ KIINNOSTAA ETTÄ OOTTE HAJONNU/REVENNY/tai yksinkertasesti nauranu joillekki kommenteille mitä muut laittaa?? Saraa tai varmaan tuskin ketään muutakaan kiinnostaa ??

Anonyymi kirjoitti...

Jotkut ne osaa takertua pikkujuttuihin. Ja vammasille tiedoksi, kaikki "turhamaiset" tai hyvin pukeutuvat ihmiset eivät ole teinejä. Itse ainakin tykkään panostaa pukeutumiseen ja ulkonäköön yleensäkkin enkä mielestäni ole erityisen teini, eiköhän se lähde käytöksestä.. kuten noista esittämistänne lapsellisista kommenteista. "Kaikilla ei oo varaa ostaa hienoja vaatteita", eli varmaan kirjottajalla itse. Hei, toisten menestys ei oo teiltä pois. =)

Anonyymi kirjoitti...

Ite ainakin pukeudun kivasti vaikka opiskelija oonki enkä bloggaa. Ei se oo niin paljon rahasta kiinni, kun valitsee oikeat jutut mitä ostaa esim. sellaiset joista voi yhdistää monia eri asuja. Sit lisäksi voi ostaa koruja ja huiveja ym. piristykseksi ja ne ei oo niin kalliita.

Ja Sara varmaan tarkoitti, että kun tämä on MUOTIblogi niin ei lukijoita välttämättä sen takia kiinnosta verkkariasut ja se on varmasti ihan totta jos tänne tulee katselemaan kivoja inspisasuja esimerkiksi..

Anonyymi kirjoitti...

"Voivoi raukkaa, siellä sohvalla varmaan nökötät päivästä toiseen ja tulet katsomaan Saran upeaa kroppaa ja pistät sen "himoliikkumisen" piikkiin ja itket kuinka et jaksa kävellä kauppaan kun viimeinenkin fazun sininen -pala meni jo.
Pitääkö ilmiselvästi mustasukkasen oikeesti tulla kommentoimaan mitään? Jumalauta mikä meitä ihmisiä vaivaa, mene itse liikkumaan ja ehkä huomaat että se on kivaa, eikä mikään kehujenkalastelua. Tarvii tulla toista mollaamaan oman saamattomuutensa tähden."

Just. Saamaton olen, mitä siitä? Jos kuitenkin haluaisin lukea urheilublogia, etsisin sellaisen. Tässä nyt ei kyse edes ole urheiluun keskittymisestä vaan halusta näyttää, kuinka paljon rehkitään. En ymmärrä, miten porukalla on kiinnostusta lähteä "kesäkunto"-haasteeseen mukaan, eiväthän tavalliset opiskelevat ja työssäkäyvät ihmiset liiku niinkuin Sara. Itse vietän aikaa arkisin koulussa päivittäin 6-8h ja sen jälkeen vielä töissä toisen mokoman.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä on ainaki kiva lukea miten muut liikkuu oli se sitten paljon tai vähän vähemmän. Kesäkuntohaasteeseen voi lähteä mukaan vaikka liikkuisi vaan 3-4tuntia viikossa..

Idu kirjoitti...

Hahahah voi LUOJA noita ihmisiä!
Sara, olet aivan ihana ja piristävä tapaus, vaikutat aidolta ja saat ainakin minut innostumaan joka kerta, kun käyn blogisi puolella. Jeeees kiitos siitä (:
Jatka samaan malliin ja kerro lisää hyviä vinkkejä kesäkuntoiluun!

Anonyymi kirjoitti...

No nimenomaan noi on perussuomalaisen vaatteet eli niin hiton tylsät!! Ja turhaa tuutte valittaa jotain et "yyyyh tollasethan mul on joka päivä". Ei oo muiden vika et ootte idearikattomia henkkamaukka shoppailijoita:) ja turha valittaa mistään opiskelijabudjetista, kirpparilta saa parilla eurolla vaik kui hienoja vaatteita!

Anonyymi kirjoitti...

Aloin mietiskelemään, että miksi ihmiset jotka käyttävät tuollaisia farkku+huppari- yhdistelmiä jatkuvasti, edes lukevat muotiblogeja/esittävät olevansa kiinnostuneita muodista vaikkei se edes mihinkään ulkoapäin näy?

Anonyymi kirjoitti...

Ootko pikkasen hemmoteltu tai jotain ? HALOO!! Sulla on niiku NIKEN huppari päällä ja kaikki on niin täydellistä...Ja joka päivälle sulla on jotkut uudet rytkyt, joita sä sitte esittelet täällä, sekä kerrot vähän sun hienosta elämästä. Siis ihan oikeesti,esimerkiksi mulla ei ole tollasii määrii vaatteita eikä niin PALJON rahaa ko sulla et voisin shoppailla tuolla, hankkia kuntosalien vuosikortteja, oman hienon kämpän jne..Ja mä tiedän et se on IHAN MUN OMA ongelma ja kukaan ei voi sille mitään, että olen köyhästä perheestä, mutta tietysti voishan sitä välillä aatella ,itse kukin, niitä joilla ei ole varaa tommosiin ylellisyyksiin eikä levitellä täällä julkisesti tommosia saatanan ylimielisiä mielipiteitä " mulla on NIKEN huppari tänään päällä, ja siis daaaaah olen vähän niiku Spurgu." Onnee sulle vaan kaikkeen ja ihanaa et sulla menee hyvin!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

haha! mun mielestä toi lasinpesuneste-läppä oli niin hyvä!
go go sara! :D hajotkaa nyt ihmiset

Anonyymi kirjoitti...

jotkut ottaa kyllä vähän turhan tosissaan ku sanot vitsillä että tällasissa kuljet meiltä salaa :--D varmana kaikki pitää tollasia vaatteita joskus, ja ne on kivan näkösiäkin, mutta muotiblogin pitäjillä on yleensä vähän erilainen tyyli. kivan näköset noikin on vaihteeks! mistä toi kiva vyö on? :)

ja ihana blogi sulla, lemppari kaikista! <3: Suvi

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sä noissa vaatteissa näytät vähemmän pultsarilta kuin niissä mitä normaalisti täällä blogissas esittelet..:)