lauantai 27. helmikuuta 2010

Joo ei tässä muuta

Sanat ei riitä



www.riemurasia.net




-Sara

46 kommenttia:

Laura kirjoitti...

toi peli oli jotai ihan järkyttävää. mut toi toinen kuva on kyllä mahtava :D ihana ilme jokisella.. mut siis hirveeeee peli :( ihan tragikoominen oikeesti jossai vaiheessa alko vaa nauraa ku tulee joku 156. maali mitä hemmettiä ?! hyvä suomi. pakko voittaa ees pronssia !

M kirjoitti...

Oli kyllä sellasta nöyryytystä ettei paremmasta väliä........ Kyllä Kiprusoff ois ansainnu vähintäänki syöttöpisteen siitä avausmaalista......-.-

Anonyymi kirjoitti...

Olihan se peli jotain ihan hirveetä, mutta Kiprun syyks sitä nyt ei voi kyllä laittaa... Koko Suomen peli oli niin sekasin,että ei auta oli maalissa kuka tahansa... Onnea Kipurulle ens peliin vaan!

Jenny kirjoitti...

eihän se kiprusoffin syy ollut toi peli, ensimmäinen maali kyllä oli ihan sen sähellystä. koko suomen joukkue meni siitä shokkiin, ei voi yhden henkilön syyksi laittaa. jos kiprusoff pelaa ensi pelissä, tsemppiä siihen että hän pystyy olla oma itsensä eli hyvä maalivahti.

saa suomi olla ylpeä jos 4. sija tulee, on kyllä tyytymätöntä kansaa...

Mariam Benemla kirjoitti...

Siis tää ei todellakaan oo yksinomaan Kipperin syy!! Siis Suomen puolustus kusi niin pahasti ku vaan ikinä voi! Ja mä oikeestaan oon onnellinen et USA voitti, itkin melkein onnesta jokasen maalin jälkee. Harmi et suomalaiset skarppas sit tokan erän jälkeen ku muuten ois tullu joku kaksnumeroinen maalimäärä USAlle. Patrick Kane<3

Ninna kirjoitti...

Älä nyt viitti, toi ei tosiaan ollut Kipperin vika, että hävittiin! Ekan maalin voi laittaa sen piikkiin, mutta sen jälkeen kyllä koko joukkue oli ihan sekasin. Ja Kipper maaliin pronssipeliin!

Anonyymi kirjoitti...

Ekaks melkee itketti, mut kolmannen maalin kohalla ei voinu enää muuta ku nauraa:DD! Toivotaan että pronssiottelu menis hyvin!

Sara kirjoitti...

Joo ei ollu kirpun vika yksin oonko mä niin väittänyt?
siksi tossa toi jokinenki on.
Suurin virhe oli puolustus.
Koko puolustus aivan paskaa
Järkyttävät syötöt, kiekonmenetykset ja hidas luistelu siihen päälle ni siinä summana 6-1

Mä oon 120% varma että suomi jää neljänneksi näissä kisoissa

Sara kirjoitti...

JA tolla esityksellä ne sen neljännen sijan ansaitseeki. ootteko ikinä aikasemmin kuullu että mertsi sanois 16minuutilla et suomen peli on pelattu? Kerta se oli ensimmäinenki

Anonyymi kirjoitti...

oli se hyökkäyski aika moista kuraa! Suomen osalta ei toiminu pelissä mikään ei ylivoima,ei maalivahti ei puolustus, ei hyökkäys... Toivotaan kuitenkin parasta pronssipeliin! Ja muistakaa kuinka kovat maat on jo tippunut, neljäs sia on melkosen hyvä...

Anonyymi kirjoitti...

Joo oli kyl suomen pelaajat sekasi ku seinäkello, jos pronssiottelussa pelaavat yhtä huonosti, niin slovakia vie meitä ku pässiä narussa.

Anonyymi kirjoitti...

hu0h, ettekö te nyt tajuu että tää oli suunniteltu juttu... http://www.youtube.com/watch?v=snfKTqRvsiY

ps. tämä oli vitsi, laitan vielä jättimäisen hymiön että kaikki varmasti ymmärtää:
:------------------------DDDDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

oli kyllä aivan järkyttävä peli, ei voi muuta sanoa

petra kirjoitti...

haha, toi toka kuva on mahtava

r kirjoitti...

AHAHAAH :'D ei oikeesti voinu uskoo silmiänsä ku tota pelii alko kattoo :D

vilja kirjoitti...

vähän myötätuntoa! mä oisin varmaan ainaki itsemurhan paikkeilla häpeästä jos oisin tää kiprusoff-parka. olihan se kieltämättä iha hirvee munaus mutta kaikille sattuu! :(

Anonyymi kirjoitti...

Kyl kippee käy oikeesti sääliks.. voin vaa kuvitella paljon sitä on vituttanu :/ mut hei on meil sentää viel mahollisuus johonki mitallii! ja päästii ees neljän parhaan joukkoon:)

Anonyymi kirjoitti...

Siis niinpä, mua ketuttaa aivan hlvetisti että jengi laitto koko homman Kipen harteille.
Canada teki kaikki maalit läheltä, siinä ei maalivahti enää paljoo pysty yksin tekemään.
Ja Mertaranta, huhhuh. Sama juttu niinku aina, maalivahdille haukut vaan, jepjep.

En siis tarkottanu sua Sara, vaan yhdyin aiempiin kommentteihin :)

-Ella

Ella kirjoitti...

..Niin ja, Kiprusoff on edelleen maailman ykkösvahtei!
Suomalaiset ihme takinkääntäjii.

Anonyymi kirjoitti...

^^ Anonyymi: Canada????

Anonyymi kirjoitti...

USAA tarkotin tottakai.

Anonyymi kirjoitti...

Voi raukka Kipperi, ihan säälitti. Harmi että sen luokan pelaajalle saattuu tollasia ja sitten vielä lietsotaan juttua, ei tee hyvää kenenkään itsetunnolle varsinkaan kaikkien hänen vaikeuksien jälkeen! :-( Ei kiva.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta aina voi vedota siihen että oltiin Ruotsia parempia! ;-)

Anonyymi kirjoitti...

ei toi nyt kiprusoffin vika pelkästää ollu, muutki pelaajat pelas iha surkeesti!:D

mirka kirjoitti...

mitäköhän sille hanskalle kuuluu?

salla kirjoitti...

suomi ei tajua ettei sen nyt kaikkia pelejä tarvitsisi hävitä tahallaan :DD

ei vaan, kyllä otti päästä eilen, mut huomenna otetaan sit pronssia! ja mua kyllä ärsyttää et tuo eilinen katastrofi laitetaan kiprun syyksi vaikka koko joukkue oli ihan hukassa. tästä ei oo kuin suunta ylöspäin!

Anonyymi kirjoitti...

olisit kattonu demi moorea kolmoselta,siinä vasta olikin kattelemista ..kunnon kroppa sillä naisella .. :)

Ninna kirjoitti...

JA ootko koskaan huomannut, että kun peli kulkee hyvin, seuraavassa pelissä romahdetaan. Seuraavassa sitten taas noustaan. Ja ihan tiedoks, että sen neljännen sijan ansaitsee se, joka pelaa huomenna huonosti. Mä kannatan kyllä edelleen Leijonia, vaikka sä et.

Siny kirjoitti...

Ikävää katottavaa oli kyllä eilen, mutta nyt päät pystyyn! Aamulla uutta ottelua kohti, kun pronssiottelu koittaa :)

Unknown kirjoitti...

ahahha imuri:-D

Sara kirjoitti...

Ihanku mä nyt oikeesti en kannattais enää Leijonia :D Luuleeko joku että OIKEESTI pystyisin hyppäämään noin vaa jonku slovakian puolelle? Tää vaan on mun ja varmasti monien muidenki leijonafanien tapa reagoida murskahäviöön.

Musta aika naurettavaa puhua että joo suomalaiset on takinkääntäjiä, musta olis oudompaa että jengi reagois 6-0 erään niin että "voi kiprusoff parka voi miten käy sääliksi puolustajia ja hyökkääjiäkin, suomi on kuitenki paras jeejee" noen minä ainakaa reagoi. Kuulostaa aika teennäiseltä.

Kyllähän tää syö ja kyrsii, mutta ei maha minkään. Pakko nollata ja herätä viis reikäreikä ja kannustaa leijonat pronssille !

Anonyymi kirjoitti...

Sara sanoi...
Musta aika naurettavaa puhua että joo suomalaiset on takinkääntäjiä, musta olis oudompaa että jengi reagois 6-0 erään niin että "voi kiprusoff parka voi miten käy sääliksi puolustajia ja hyökkääjiäkin, suomi on kuitenki paras jeejee" noen minä ainakaa reagoi. Kuulostaa aika teennäiseltä.

En mä ainakaan siihen 6-0 TULOKSEEN reagoinut tolla tavalla, vaan siihen, että niin monet laittaa sen täysin ja ainoastaan Kiprusoffin syyksi, niin käyhän sitä vähän sääliksi.

Nimimerkillä Facebookin kavereiden viimeisemmät uutiset täynnä "Kiprusoff on Talebankyrpä"-tilapäivityksiä

Anonyymi kirjoitti...

"Tolla esityksellä ne sen neljännen sijan ansaitseeki"

"Pakko nollata ja herätä viis reikäreikä ja kannustaa leijonat pronssille !"

koitas nyt päättää

Anonyymi kirjoitti...

Ensin olin kyllä aika hermona, mutta sitte alko lähinnä säälittää Kiprusoff :( .. Ei varmaan ollu sillä mitkään parhaat fiilikset. Raukka. Ja onhan siellä tosiaan viis muutaki siellä kentällä maalivahdin lisäks, et ei voi kyllä pelkästään syyttää Kiprua, mutta niin on kyllä lahjakkaasti kaikissa uutisoinneissa tehty. :(

Eerika kirjoitti...

Mä oon samoilla linjoilla kun jotku muutkin, että kyllä koko joukkueelta meni eka erä aivan perseelleen. Mut mun mielestä toka ja kolmas meni jo ihan hyvin. Ei ainakaan enempää maaleja saanu ne jenkit :D

Sen ensivitutuksen jälkeen kuitenki eiköhän kaikki oo kannustamassa suomea pronssipelissä ;)
(kun jotku ei vissiin ymmärrä tämmöst läppää että "tolla esityksellä ne sen neljännen sijan ansaitseeki")

Anonyymi kirjoitti...

Olihan se eilinen peli aikamoinen katastrofi! Kiprusoffia turha tosiaan yksin syyttää, Leijonien peli oli surkeeta, ihme sählinkiä, mihin jäivät pelaajien taidot?.. ja Suomen peli kun nojaa turhan usein yhteen mieheen, maalivahtiin. Eilen se petti ja pelin suunta kääntyi jenkeille pahasti jo ekan 15min sisällä ihme sähläyksien ja niiden turhien jäähyjen ym takia.

Kiprusoff on kuitenkin huippuvahti ja toivottavasti pelaa myös Slovakiaa vastaan, vaikka eilinen näyttö oli mitä oli. Nyt miestä varmasti kyrsii ja siksi oliskin toivottavaa että pääsis näyttämään niitä todellisia taitojaan. Toivotaan että leijonat saavat huomiseksi hyvän hengen päälle ja saadaan huikee pronssipeli! (: Tästä noustaan vielä! ;)

Anonyymi kirjoitti...

MUA RUPEE ÄRSYTTÄÄN TÄLLAINEN PASKA, ET KIPPERII SYYTETAAN TÄSTÄ!SUOMEN PUOLUSTAJAT OLI JOSSAKIN PERSEEESSÄ EKÄ MAALISSAKIN, JA PELAAJILLA ON IHAN YHTÄ SUURET OSAT KUIN MOKELLAKIN!SUOMEN HÄVIÖ EI MAALIVAHDISTA JOHDU!:(ja sit suomi on hyvä jos se voittaa pelin, sit se on paska jos se häviää. hei c'mon, usa on kova!ja tästä näkee kuka ei tiedä mistään mitäään jo syyttelee esim. kipperiä. ton tason pelit ei oo helppoo, ja sen ei pidä olla itsestään selvyys et voitetaan.

Aune kirjoitti...

hankkisivat jo nuorempia pelaajia, jotka jaksaa luistella muiden perässä..

anma kirjoitti...

JOKINEN<3

Anonyymi kirjoitti...

sit tohon aiempaan anonyymiin viel lisään,et mitäs mä sanoin.. nyt ne leijonat oj super hyviä kun ne voitti pronssiiii,mut eilen ne oli viel niiiiiiiiin paskoja. mua rupee naurattaa täää joidenkin asiantuntemus jääkiekosta, et miten niiden pitäis pelata!

Anonyymi kirjoitti...

ja vielä...tässä tämä:opetusta!http://www.ihanfinaalissa.fi/videot/116/kansalainen-valavuori-nyt-jos-koskaan-leijonat-tarvitsevat-tukea/

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon 120% varma että suomi jää neljänneksi näissä kisoissa


OLETPAS SINÄ ASIANTUNTEVA!

Anonyymi kirjoitti...

ja noi papat luistelee paremminkuin jotkut nuoret, turha niitä syytellä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi taisteli urhokkaasti ja saa taputella pronssin edestä Miikka Kiprusoffin selkämykseen. Kipper pelasti Suomelle pronssin, kun slovakkitähti Richard Zednik lusikoi kiekkoa maalin edestä tyhjään maaliin. Mutta sitten vilahti Kipperin hanska ja epäusko nousi Zednikin kasvoille.

Anonyymi kirjoitti...

Kiprusoff mokas pahasti alussa ja siitä tuli eka maali. Leijonat lamaantu jotenki varmaa siitä ja koko eka erä oli järkyttävää kattomista koko joukkuuelta, eikä todellakaa mee Kiprusoffin piikkiin ne muut maalit! Toka ja kolmas erä oli jo katottavaa peliä Suomenki osalta. Ja hyvinhän Suomi nous ja sai pronssia tänään. Varsinkin Kiprusoff pysty npusee tosi hyvin, kun ottaa huomioon miten kansa sitä syytti Suomi- USA pelistä. Hyvä Leijonat :)

Anonyymi kirjoitti...

No voi herran jumala. Eihän toi nyt ollu millään tavalla pelkästään Kipperin vika. Eka maali oli moka, mut muuten oli kyl ihan koko hiton joukkue hukassa. Ei ton tason kiekkoilijoilt sais katkee selkäranka tollee. Niin ja Suomi ei tosiaan olis ollu ees noin pitkällä ilman Kipperiä. Pronssii tuli nyt, mut sitäkää ei ois tullu muuten ilman aika monta upeeta torjuntaa pronssipelissä.