keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

No ihan järkkypäivä

Epäonnistuneen päivän ainekset on nyt tässä: Pommiin nukkuminen, 5h siivousta, 4h kirjottamista ja muita koulujuttuja. Kyllä loma se vaan on ihanaa.
Meidän porukoilla on remontti menossa ja asutaan paritalossa, jonka toisella puolella asuu vaari ja vaarin vaimo. Ja nyt kun vaari vaimoineen on lomaillu 2kk Thaimaassa (!! joo ja arvatkaapa missä, no pattiksella tietenkin :D) niin meidän porukat on muuttanu tähän vaarille remontin ajaksi. Remontti on nyt valmis ja lomalaiset tulee perjantaina, niin lupasin tänään tuhlata oman lomapäiväni ja jynssätä tän vaarin puolen kämpän edustuskuntoon.


Tässä tulee taas yksi kiva aamu/välipala ohje: mustikoita, rasvatonta hedelmäpommijugurttia ja päälle kourallinen fitnessmuroja
Image Hosted by ImageShack.us

Jee tästä voi kaikki repiä inspiraatiota päivän asuihin :D
Image Hosted by ImageShack.us

Ovenpieliä jynssätessä tuli vastaan tällänen. Mä muistan aina kun tultiin vaarille kylään niin saatiin ekaksi mitata ittemme, se oli niin jännää katsoa oliko viiva viime vierailua korkeammalla :D
Image Hosted by ImageShack.us

Siivous
Koulujutut
Image Hosted by ImageShack.us

Siivous
Koulujutut
Vihdoin sain kaikki hommat tehtyä ja jumppailin vähän pallon kanssa
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Huomenna lähdenkin Helsinkiin moikkaamaan kavereita!


T.Sara

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pitää kokeilla tot aamupala juttuu:) meil oli kans pienenä meiän papan luona tollanen mitta juttu oven reunas :DD ja seki taitaa löytyy vieläkii sieltä:))

Anonyymi kirjoitti...

eikö vaarin vaimo olekaan sun mummo? vai onko se mennyt uudestaan naimisiin vanhoilla päivillään :D

Anonyymi kirjoitti...

sä oot niin tää http://www.womansday.com/var/ezflow_site/storage/images/media/hair/a-guide-to-younger-looking-hair/bangs-for-your-buck/284812-1-eng-US/Bangs-for-Your-Buck_slideshow_image.jpg

en kyllä edes tiedä kuka toi on, kun löysin googlesta ihan vahingossa ja katoin eka että kappas sinäkö oot googlessa, mutta etpä sitten ollutkaan.Ihan samaa näköä!

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on täydellinen vartalo! :)

Osaisiko neuvoa miten kalorit saisi kulumaan maksimaalisesti? Eli millaista liikuntaa ja ruokavaliota suosittelet? Mulla olisi tiedossa 2kk päästä ulkomaanmatka enkä haluaisi näyttää virtahevolta! Laihdutus urakan ei tarvitsisi olla terveellisimmästä päästä. En ole mikään 50 kiloinen :)

Anonyymi kirjoitti...

"sä oot niin tää http://www.womansday.com/var/ezflow_site/storage/images/media/hair/a-guide-to-younger-looking-hair/bangs-for-your-buck/284812-1-eng-US/Bangs-for-Your-Buck_slideshow_image.jpg

en kyllä edes tiedä kuka toi on, kun löysin googlesta ihan vahingossa ja katoin eka että kappas sinäkö oot googlessa, mutta etpä sitten ollutkaan.Ihan samaa näköä!"

Pakko kompata. Oot kyllä tosiaan jossain kuvissa aivan Kate Hudsonin näköinen :)

Emppu kirjoitti...

Hei kyselisin vähän noista sun pidennyksistä jos jaksaisit vastata :) Elikkä, olen pidemmän aikaa jo harkinnut clip on-pidennyksiä, koska mitään pysyvää en päähäni halua (sinetit on kokeiltu, en kokeile enää toiste) ja oma tukka ärsyttää kun siihen ei saa kunnolla mitään kampauksia ja näyttää liuhuletiltä. Haluisin tietää ainakin että mistä nettisivulta tilasitkaan ne ja että oletko ylipäätään ollut tyytyväinen noihin pidennyksiin? Erottuuko ne klipsit helposti oman tukan seasta vai pysyykö ne hyvin piilossa? Mulla on ehkä himpun verran lyhyempi ja luultavasti hieman ohuempi tukka kuin sulla ilman pidennyksiä. Mietin vaan että eikai ne näytä ihan tyhmiltä mulla.. Niin ja sitten sitä kysyisin että kauanko noi pidennykset pysyy hyvinä? Olisin kiitollinen jos jaksat/kerkeät vastata :)

Inssu kirjoitti...

mullaki olis niin paljon tekemistä, mutta en saa mitään tehtyä. hiihtoloma menossa ja järkyttävästi kouluhommia tekemättä. siskolla rippijuhlat sunnuntaina joten talo pitäis jynssätä lattiasta kattoon.

loman alkaessa lupasin että kuntoilen joka päivä mutta mitään en oo tehny. oon vaan lykänny sitä seuraavaan päivään ja nyt olis tulossa pieni flunssa - ei kivaa :-(

Anonyymi kirjoitti...

värjäsin äsken mun blatinablondit samalla hiusvärillä kun sä eikä tapahtunut mitään muutosta!! :D miten sulla tuli noin tumma?

-Venla

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Aattelin kysyy sulta neuvoo, kun oot tollainen urheilijatyyppi:) Mulla on semmoset reilu kymmenen kiloa kertynyt ylipainoa viimeisen kahden vuoden aikana. Ruokailut sujuvat jo hyvin, mutta liikunta motivaatio on yhä kateissa... Haluaisin kokeilla jotakin kuntosalien ryhmäliikuntatunneista (onko suosituksia, että mitä?), mutta olen tietämätön ja hirveän ujo... Pelkään että sali on täynnä laihoja ja kauniita tyttöjä, jotka kikattelevat rasvamakkaroilleni. Voisitko suositella jotakin runsaasti kaloreita kuluttavaa liikuntaa? Vaikka niin ettei tarvitsisi välttämättä mennä sinne salille! Tai jos menisin, niin mikä olisi aloittelijalle helppo, mutta tehokas?

Niin...ja haluaisin ostaa suht halvat ns. juoksutrikoot urheilua varten (kasvattaa motivaatiota), niin neuvoisitko mistä voisin löytäisin kivat?

Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Haluisin ostaa itelleni sykemittarin, josta näkee kalorinkulutuksen! Olen vasta aloittanut liikunnan, enkä oikein tiedä noista mittareista mitään...saatikka sitten oikeista sykkeistä esim. juoksulenkillä... Samoin, kun edellisellä anonyymillä, niin mullakin on runsaasti ylipainoa...ja haluaisin aloittaa kalorien kulutuksen...ajattelin, että toi sykemittari olisi siihen hyvä...kai! Osaisitko neuvoo mist sais halvalla hyvän?

T: kuntoillija

Roosa kirjoitti...

Voi ei toi koulukuva :D Ihana :D

Anonyymi kirjoitti...

Sara oot huippu.

Pinja kirjoitti...

toi on niin ihana toi lukukuva :D pirisys päivään :)

Anna N kirjoitti...

Kun tässä kysellään niin ei kai haittaa että vastaan, sain nimittäin just tällä viikolla Suunto t3c sykemittarin synttärilahjaksi, joka ei välttämättä ole niin halpa. En ole niin tyytyväinen (kirjoittelin siitä mun blogiin), mutta se mittaa kaloreita ja sykettä ja siihen voi myös hankkia podin jos haluaa syöttää tietoja tietokoneelle.

Tiia kirjoitti...

piltit on hyviä.. ite tulee joskus syötyä :)